Fotografija: Upravno vijeće Dječjeg vrtića Dežanovac raspisalo je natječaj za izbor ravnatelja te ustanove/Foto: MojPortal
Galerija
Upravno vijeće Dječjeg vrtića Dežanovac raspisalo je natječaj za izbor ravnatelja te ustanove/Foto: MojPortal

Traži se ravnatelj Dječjeg vrtića u Dežanovcu: "Prijavite se ako ispunjavate uvjete, evo detalja"

Upravno vijeće će ponude otvoriti, razmotriti i donijeti prijedlog odluke koja će potom ići na Općinsko vijeće. Ono treba potvrditi odluku o novom ravnatelju, pojašnjava pročelnicaDEŽANOVAC – Upravno vijeće Dječjeg vrtića Dežanovac raspisalo je natječaj za izbor ravnatelja te ustanove.

Uz adekvatno obrazovanje, budući ravnatelj ili ravnateljica mora imati pet godina iskustva rada u predškolskoj ustanovi na mjestu odgojitelja ili stručnog suradnika, položen stručni ispit, zdravstvenu sposobnost za obavljanje posla, vozačku dozvolu B kategorije i mora poznavati rad na računalu.

Rok za prijavu

Ravnatelj se imenuje na četiri godine i na tu funkciju može biti ponovno izabran, a ovaj izbor jedan je od posljednjih koraka prije otvorenja vrtićke ustanove.

Pročelnica u Općini i v.d. ravnatelja DV Dežanovac, Ljubica Saratlija/Foto: MojPortal.hr
Pročelnica u Općini i v.d. ravnatelja DV Dežanovac, Ljubica Saratlija/Foto: MojPortal.hr

Pročelnica u Općini i v.d. ravnatelja DV Dežanovac, Ljubica Saratlija kazala nam je kako se svi zainteresirani na natječaj mogu javiti do 12. studenog.

-Po isteku roka za prijave sastat će se Upravno vijeće koje će ponude otvoriti, razmotriti i donijeti prijedlog odluke koja će potom ići na Općinsko vijeće.

Nakon imenovanja ravnatelja, kreće upis djece u vrtić/Foto: MojPortal.hr
Nakon imenovanja ravnatelja, kreće upis djece u vrtić/Foto: MojPortal.hr

Ono treba potvrditi tu odluku, pojašnjava pročelnica i dodaje kako će novoizabrani ravnatelj ili ravnateljica potom raspisati natječaj za izbor ostalih zaposlenika, te za upis djece u vrtić.