Fotografija: Foto: Pexels
Foto: Pexels

Grad Garešnica poziva sugrađane koji su brak sklopili 1973. da se jave: "Dođite na zlatni pir"

"Gareščani koji slave visoku zajedničku obljetnicu, zlatni pir, obilježit će zajedno. Manje je važno gdje su se vjenčali, važno je da im je adresa na području Garešnice", poručuju iz GradaGrad Garešnica poziva sve svoje sugrađane koji su sklopili brak 1973. godine i opstali zajedno 50 godina da im se jave. Pripremaju za njih posebnu proslavu, a riječ je o naravno, zlatnom piru, piše KruGarešnica.

- Pet desetljeća zajedništva, uz uspone i padove, nije jednostavno dočekati. Uz ovo je neizostavna i stavka ljubavi bez koje bračni parovi, sigurno ne bi opstali u braku tolike godine. Grad Garešnica, u suradnji s udrugom umirovljenika, za početak iduće godine najavljuje organizaciju susreta parova koji u 2023. godini obilježavaju 50 godina braka.

Bitno je da žive na području Garešnice

Tako će sumještani koji slave visoku zajedničku obljetnicu, zlatni pir, obilježiti zajedno. Manje je važno gdje su se vjenčali, važno je da im je adresa na području Grada Garešnice i naravno, da su brak sklopili 1973. godine.

Organizatorima je dostupan popis parova vjenčanih u Garešnici, ali oni koji su brak sklopili negdje drugdje, a danas žive ovdje, trebaju se s podacima javiti udruzi umirovljenika ili na broj predsjednika 091/1531-061, piše KruGarešnica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!