Fotografija: Igrači Ribara titulu su naslov prvaka/ Foto: NK Ribar Končanica
Galerija
Igrači Ribara titulu su naslov prvaka/ Foto: NK Ribar Končanica

NK Ribar iz Končanice obranio naslov: "Titulu smo osigurali dva kola prije kraja prvenstva"

Teško da će netko ponoviti ovakav uspjeh i osvojiti prvenstvo dva puta za redom pa je stoga ovaj uspjeh još i veći. Još jednom čestitamo igračima, trenerima, upravi, navijačima i sponzorima, kažu iz NK Ribara



Nogometni klub Ribar Končanica drugu godinu za redom osvojio naslov prvaka u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Ovogodišnji naslov osvojen je čak dva kola prije kraja prvenstva, pobjedom na domaćem terenu protiv BŠK Brezovca 4:0, na što su u klubu posebno ponosni.

- Iako su mnogi od nas navikli na živciranja do samoga kraja, gledajući Ivaniševićeve i Čilićeve mečeve ili kvalifikacijske utakmice reprezentacije, naši seniori su nam ove godine priuštili mali odmor za živce i osigurali naslov prvaka dva kola prije kraja prvenstva, poručili su iz NK Ribara te nastavili.

Do kraja igramo za gušt

- Teško da će netko ponoviti ovakav uspjeh i osvojiti prvenstvo dva puta za redom pa je stoga ovaj uspjeh još i veći. Još jednom čestitamo igračima, trenerima, upravi, navijačima i sponzorima na ovom izvanrednom uspjehu, ponosno ističu iz Kluba.

Slavlje nogometaša iz Končanice/Foto: NK Ribar Končanica
Slavlje nogometaša iz Končanice/Foto: NK Ribar Končanica

Dodaju i to da u posljednja dva kola mogu odigrati rasterećeno i pokazati zašto su najbolji. Čestitamo NK Ribaru na obranjenoj tituli.