Fotografija: Dva čitatelja našeg portala gledat će utakmicu s VIP pozicija/Foto: Tom Dubravec/CROPIX, Deni Marčinković/MojPortal.hr
Galerija
Dva čitatelja našeg portala gledat će utakmicu s VIP pozicija/Foto: Tom Dubravec/CROPIX, Deni Marčinković/MojPortal.hr

NAGRADNA IGRA Sestra osvojila dvije VIP ulaznice za brata Karla (6): "On obožava Livaju!"

MojPortal.hr je u suradnji s NK Mladost Ždralovi organizirao nagradnu igru u kojoj dijelili dvije VIP ulaznice za kup utakmicu NK Mladost Ždralovi - Hajduk



Nogometaši Mladosti iz Ždralova u sklopu 1/8 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ugostit će branitelja naslova, splitski Hajduk, a utakmica je na rasporedu u utorak, 8. studenog, na novom Gradskom stadionu u Bjelovaru, s početkom u 14 sati.

Nogometni klub Mladost Ždralovi u suradnji našom redakcijom odlučio je nagraditi dva čitatelja portala MojPortal.hr besplatnim VIP ulaznicama za spektakl. 

VIP karte za čitatelje našeg portala/Foto: Deni Marčinković
VIP karte za čitatelje našeg portala/Foto: Deni Marčinković

Pravila su bila jednostavna, u komentarima članka o nagradnoj igri trebali ste napisati zbog čega bi baš vi trebali osvojiti ulaznice, a komentar s najviše reakcija osvaja ulaznice. 

Pobjednički komentar, s 38 reakcija, napisala je Elenora Ela Korman, a glasio je ovako: "Rođendanski poklon mlađem bratu".

Pobjednički komentar/Foto: Screenshot Facebook
Pobjednički komentar/Foto: Screenshot Facebook

- Uljepšali ste mi večer! Igrala sam kako bih osvojila ulaznicu za svog malog bracu Karla koji danas ima šesti rođendan! Mislim da Karlo neće moći zaspati od uzbuđenja jer sutra ide podržati svog Livaju! - rekla nam je Elenora Korman koja će brata odvesti na utakmicu i s njim navijati s VIP pozicija. 

Pa, dragi Karlo, ovaj rođendan ćeš sigurno pamtiti, a mi želimo da ti i sutrašnji dan bude za pamćenje! Uživaj! ;)

Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Foto: Tom Dubravec/CROPIX