Fotografija: Poznat datum utakmice Mladosti i Hajduka/ Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX/Deni Marčinković
Poznat datum utakmice Mladosti i Hajduka/ Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX/Deni Marčinković

Poznat datum dolaska Hajduka na Brdo: "Čeka nas visokorizična utakmica..."

Karte još nisu u prodaji, a kada budu, o istome će svi biti obaviješteni putem naših službenih stranica kluba, poručio je Čalušić



Napokon je poznat točan datum utakmice osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Mladosti iz Ždralova i HNK Hajduk Split, potvrdili su iz bjelovarskog drugoligaša.

Kako kažu, utakmica će se igrati u utorak 8.11.2022, a točan termin bit će poznat naknadno. Sportski direktor kluba s Brda Vjekoslav Čalušić za službene je stranice komentirao tijek organizacije, kao i detalje oko kupovine ulaznica.

Čeka se potvrda policije

- Razgovori vezani uz kompliciranu organizaciju utakmice i dolazak Hajduka su u tijeku između HNS-a, MUP-a i nas, klubova. Očekujemo od ravnateljstva policije koje je aktivno uključeno u organizaciju utakmice zajedno s HNS-om potvrdu termina utakmice te ćemo nakon toga odmah objaviti sve vezano za prodaju karata. Molimo sve za još malo strpljenja jer je utakmica proglašena kao utakmica visokog rizika te moramo čekati odobrenja za kapacitet tribina. Karte još nisu u prodaji, a kada budu, o istome će svi biti obaviješteni putem naših službenih stranica kluba, poručio je Čalušić.