Fotografija: NK Mladost Ždralovi i MojPortal.hr vode vas na Kup utakmicu/Foto: Božo Vukićević/CROPIX, Deni Marčinković
Galerija
NK Mladost Ždralovi i MojPortal.hr vode vas na Kup utakmicu/Foto: Božo Vukićević/CROPIX, Deni Marčinković

NAGRADNA IGRA NK Mladost Ždralovi i MojPortal.hr vode vas na spektakl! Evo detalja...

Želite li uživo vidjeti Livaju i društvo, na Facebook stranici našeg portala u komentarima označite osobu koju želite povesti na utakmicu i navedite zašto baš vi trebate dobiti ulaznice



Nogometaši Mladosti iz Ždralova u sklopu 1/8 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ugostit će branitelja naslova, splitski Hajduk. Kao što smo ranije pisali, utakmica je na rasporedu u utorak, 8. studenog, na novom Gradskom stadionu u Bjelovaru, s početkom u 14 sati.

Prošli tjedan počela je prodaja ulaznica, a prema riječima sportskog direktora kluba s Brda Vjekoslava Ćalušića, veliki dio njih već je razgrabljen, međutim mjesta na stadionu još uvijek nešto ima. Gdje se sve prodaju ulaznice možete pogledajti OVDJE.

Besplatne ulaznice

Nadalje, Nogometni klub Mladost Ždralovi u suradnji portalom MojPortal.hr odlučio je nagraditi dva naša čitatelja besplatnim ulaznicama za spektakl. 

NK Mladost Ždralovi i MojPortal.hr vode vas na spektakl/ Foto: NK Mladost Ždralovi
NK Mladost Ždralovi i MojPortal.hr vode vas na spektakl/ Foto: NK Mladost Ždralovi

Sve što trebate napraviti, želite li na djelu vidjeti Livaju i društvo, je otići na Facebook stranicu našeg portala i u istaknutoj objavi (nalazit će se na vrhu stranice) označiti osobu koju želite povesti na utakmicu i napisati zašto biste baš vi trebali dobiti ulaznice. Slobodno budite i duhoviti, to će vam biti prednost :) 

Komentar koji dobije najviše lajkova osvaja dvije ulaznice za uzakmicu Ždralova i Hajduka.

Objave možete pisati na Facebook stranici našeg portala do 7. studenog do 19:00 sati, a sretnog dobitnika ili dobitnicu ćemo proglasiti istog dana u 20:00 sati. Sretno svima!