Fotografija: Ulaznice će danas biti puštene u prodaju/ Foto:
Tom Dubravec/CROPIX/Deni Marčinković
Galerija
Ulaznice će danas biti puštene u prodaju/ Foto: Tom Dubravec/CROPIX/Deni Marčinković

Ulaznice za utakmicu Mladosti i Hajduka mogu se kupiti u Bjelovaru i Daruvaru. Evo detalja

Cijena ulaznica iznosi 100 kuna za sjedenje i 50 kuna za stajanje. Nešto više od 2500 ulaznica bit će pušteno u prodaju odmah, a očekujemo i drugi turnus prodaje, kaže ĆalušićOstalo je još točno osam dana do velikog spektakla u Bjelovaru. Kao što je poznato, nogometaši Mladosti iz Ždralova u 1/8 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ugostit će Hajduk iz Splita, branitelja naslova ovog natjecanja. 

Policija je utakmicu proglasila visokorizičnom te je zbog lakše organizacije odlučeno da se umjesto na Brdu, ovaj susret odigra na novom Gradskom stadionu u Bjelovaru. 

Ulaznice po 50 i 10 kuna

Poznato je da je Hajduk najgledaniji hrvatski nogometni klub, stoga ne iznenađuju brojni upiti oko ulaznica za ovaj susret. Prema riječima sportskog direktora kluba s Brda Vjekoslava Ćalušića, one će u prodaju biti puštene danas.

Utakmica se igra na novom bjelovarskom stadionu/ Foto: Deni Marčinković
Utakmica se igra na novom bjelovarskom stadionu/ Foto: Deni Marčinković

- Cijena ulaznica iznosi 100 kuna za sjedenje i 50 kuna za stajanje. Ulaznice se mogu kupiti bjelovarskim kafićima Cappuccino 2, L.A., Mont, kao i u Caffe baru Zvonce u Predavcu te našim klupskim prostorijama. Također, zbog velikog broja upita odlučili smo dio ulaznica u prodaju pustiti i u daruvarskom Caffe baru Public, istaknuo je Ćalušić.

Ukupan broj ulaznica koje će biti puštene u prodaju, dodaje Ćalušić, bit će poznat naknadno.

Dva turnusa prodaje

- Sjedećih mjesta ima 1088 i one će biti odmah dostupne, kao i 1500 ulaznica za stajanje. Bit će i drugi turnus prodaje ulaznica, kada će biti poznat točan broj, koji će pak biti odlučen u dogovoru s policijom. Što se tiče ulaznica za gostujuće navijače, obavezni smo dati pet posto od ukupnog kapaciteta, ali postoji mogućnost da ta brojka bude i veća. Te karte moći će se nabaviti u suradnji sa splitskim klubom, poručio je Ćalušić dodavši da vjeruje kako će u konačnici na utakmici biti prisutno više od 3000 gledatelja.

Podsjetimo, željno iščekivana utakmica igra se idući utorak, 8. studenog, s početkom u 14 sati.