Fotografija: Juniori OK Daruvar/ Foto: OK Daruvar
Galerija
Juniori OK Daruvar/ Foto: OK Daruvar

Juniori OK Daruvar nakon osvajanja 4. mjesta: "Srebro nam je doslovno skinuto s vrata"

Četvrti u Hrvatskoj pored toliko prvoligaša i ostalih drugoligaša za ovaj mali grad je veliki uspjeh te nagrada za sav rad i trud igrača kao i cijelog stručnog osoblja u klubu, kaže Salopek



Juniori Odbojkaškog kluba Daruvar osvojili su odlično četvrto mjesto na završnici Prvenstva Hrvatske koja se proteklog vikenda održala u Zadru. Mladi daruvarski odbojkaši nakon odličnih igri protiv izvrsnih protivnika na kraju za par poena ostali bez medalje. 

Detalj s utakmice protiv MOK Rijeka/ Foto: OK Daruvar
Detalj s utakmice protiv MOK Rijeka/ Foto: OK Daruvar

U muškom djelu natjecanja, uz Daruvarčane, nastupilo je još pet ekipa i to OK Ribola Kaštela, OK Zadar, MOK Rijeka i MOK Mursa Osijek

Završnica Prvenstva Hrvatske igrana je u Zadru/ Foto: OK Daruvar
Završnica Prvenstva Hrvatske igrana je u Zadru/ Foto: OK Daruvar

- Teško je nakon ovako nečega reći bilo što, meni je teško, a kako je tek dečkima. Srebro nam je doslovno "skinuto s vrata". Ako se mene pita momci koji su ginuli na terenu jedan za drugoga ova tri dana zaslužuju zlato i ništa osim toga. Pokazali su što znači boriti se za voljeni klub i svoj grad do zadnjeg poena te im to nitko ne može uzeti, pored ostalog kazao trener daruvarskih juniora Mario Salopek. 

Nagrada za trud i rad

Dodao je i to da čestita svim dečkima i kolegi Staši Bartošu koji su dali sve od sebe i ostvarili veliki uspjeh iako su se na kraju u Daruvar vratili bez medalje oko vrata.

Trener Salopek ponosan je za želju i zalaganje svojih igrača/ Foto: OK Daruvar
Trener Salopek ponosan je za želju i zalaganje svojih igrača/ Foto: OK Daruvar

- Četvrti u Hrvatskoj pored toliko prvoligaša i ostalih drugoligaša za ovaj mali grad je veliki uspjeh te nagrada za sav rad i trud igrača kao i cijelog stručnog osoblja u klubu. Izvući ćemo najbolje iz ovoga, ono lošije zaboraviti i krenuti u nove pobjede još jači i bolji. Za dva tjedna kreće nastavak sezone druge lige gdje smo lideri i učinit ćemo sve da zadržimo prvo mjesto do kraja sezone kako bismo se nagradili za sve što radimo, zaključio je trener OK Daruvar Mario Salopek te se zahvalio svim ljubiteljima OK Daruvar na velikoj podršci koja ih je pratila cijelo Prvenstvo.

Zlato ostalo u Dalmaciji

Za kraj recimo i to da se titulom prvaka Hrvatske okitila ekipa OK Ribola Kaštela, koja je u finalnoj utakmici bila bolja od MOK Mursa iz Osijeka, dok je treće mjesto zauzela momčad MOK Rijeka. 

Čestitamo daruvarskim odbojkašima na još jednom sjajnom uspjehu. 

Daruvarčani su ostavili zadnji atom snage na terenu/ Foto: OK Daruvar
Daruvarčani su ostavili zadnji atom snage na terenu/ Foto: OK Daruvar