Fotografija: Ekipa OK Daruvar/Foto: Patricia Turković
Ekipa OK Daruvar/Foto: Patricia Turković

Daruvarski odbojkaši protiv sedmerostrukih prvaka odigrali ponajbolju utakmicu sezone

Svi igrači domaće ekipe dali su svoj maksimum, igrali su borbeno i sa srcem, a popunjene tribine su svaku dobru akciju popratile pljeskom



OK DARUVAR - OK Ribola Kaštela: 0:3 (9:25, 17:25, 16:25)

Nakon dugo vremena odbojkaši OK Daruvar sinoć su  na svom terenu ugostili jednu prvoligašku ekipu. 

U utakmici osmine finala Hrvatskog odbojkaškog kupa protivnik im je bila jedna od tri najjače ekipe u državi, sedmerostruki prvaci Hrvatske, OK Ribola Kaštela.

Preuzbuđeni protivnikom

Iako se i prije početka utakmice znalo da su gosti ekipa protiv koje će svaki poen biti teško osvojiv, naši dečki nisu popustili pritisku, već su odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone.

Prvi set nije krenuo baš po očekivanju. Vjerojatno su momci bili preuzbuđeni protivnikom i dosad neviđenom publikom tako da su uspjeli osvojiti samo 9 poena, ali nakon toga, slijedeća dva seta pružili su borbu dostojnu ovoj razini natjecanja. Možda nepoznavateljima odbojke zvuči skromno, ali protiv jedne od najjačih ekipa u državi, osvojiti 17, pa 16 poena po setu, nije uspjelo ni nekim od ekipa iz Superlige.

Daljnje natjecanje

Ono što je i publika primjetila, svi igrači domaće ekipe dali su svoj maksimum, igrali su borbeno i sa srcem, a popunjene tribine su svaku dobru akciju popratile pljeskom.

Rezultat je na kraju bio 0:3 (9:25, 17:25, 16:25).

Na kraju, čestitke boljima i puno sreće u daljnjem natjecanju.