Fotografija: Daruvarske odbojkašice i odbojkaši na zagrebačkom turniru/ Foto: OK Daruvar
Galerija
Daruvarske odbojkašice i odbojkaši na zagrebačkom turniru/ Foto: OK Daruvar

Mladi daruvarski odbojkaši na jakom zagrebačkom turniru osvojili dvije srebrne medalje

Ovaj uspjeh tim je veći budući da je riječ o izabranim selekcijama gradova. Dakle, nije nastupao Zagreb kao klub, već najbolji pojedinci iz svih zagrebačkih klubova, kao i predstavnici drugih gradova, rekao je Šokac



Mlade snage daruvarske odbojke ostvarile su odlične rezultate na 12. izdanju Božićnog turnira gradskih selekcija.

Naime, mlađe kadetkinje i mlađi kadeti Odbojkaškog kluba Daruvar osvojili su dvije srebrne medalje, u iznimno jakoj konkurenciji.

- Jako smo zadovoljni nastupom naših odbojkaša. Ovaj uspjeh tim je veći budući da je riječ o izabranim selekcijama gradova. Dakle, nije nastupao Zagreb kao klub, već najbolji pojedinci iz svih zagrebačkih klubova, kao i predstavnici drugih gradova, kazao je predsjednik OK Daruvara Dario Šokac.

Mlađi kadeti Daruvara/ Foto: OK Daruvar
Mlađi kadeti Daruvara/ Foto: OK Daruvar

Uspjeh mladih Daruvarčana potvrđen je i u izboru najboljih pojedinaca. Naime, Leona Rambousek i Noa Rukavina proglašeni najboljim tehničarima turnira.

Najbolje igračice ženskog dijela turnira/ Foto: OK Daruvar
Najbolje igračice ženskog dijela turnira/ Foto: OK Daruvar

Najbolji mlađi kadeti/ Foto: OK Daruvar
Najbolji mlađi kadeti/ Foto: OK Daruvar

- Ranijih godina također smo nastupali na ovom turniru, međutim ovo je definitivno najveći klupski uspjeh što se ovog natjecanja tiče, ponosno je istaknuo Šokac.

Dodao je i to da su izuzetno ponosni ostvarenim uspjehom, međutim on ih nije pretjerano iznenadio, jer je riječ o djeci koja zbilja naporno rade i to četiri puta tjedno.

Mlađe kadetkinje Daruvara/ Foto: OK Daruvar
Mlađe kadetkinje Daruvara/ Foto: OK Daruvar

- Djevojke su odmah prvu utakmicu igrale protiv Zagreba, a vjerujem da ih je ta utakmica dočekala u nešto kasnijoj fazi turnira, rezultat bio vjerojatno bio i nešto bolji, međutim itekako smo zadovoljni njihovim nastupom, poručio je predsjednik OK Daruvara.

Mlađe kadetkinje i kadete sada očekuje zaslužena božićna stanka, dok će juniori nastaviti s pripremama za skorašnje državno prvenstvo. Čestitamo našim mladim odbojkašima na još jednom odličnom rezultatu.