Fotografija: Talenti Odbojkaškog kluba Daruvar/ Foto: OK Daruvar
Galerija
Talenti Odbojkaškog kluba Daruvar/ Foto: OK Daruvar

Četvorica daruvarskih odbojkaška dobila poziv za okupljanje reprezentacije

"Konstantno nastupamo na državnim završnicama, tako da su naši igrači poznati izbornicima. Pozivi me nisu iznenadili, jer se zbilja radi o talentiranim igračima", kaže SalopekČak četiri mlada daruvarska odbojkaša dobila su poziv za okupljanja nacionalne reprezentacije.   

Tibor Verasto/Foto: OK Daruvar
Tibor Verasto/Foto: OK Daruvar

Konkretno, Sven Hartl, Tibor Verasto i Filip Bubnjić 19. prosinca uputit će se na pripreme juniorske izabrane vrste (U20), dok će Leo Dakić Marelja na okupljanje kadetske reprezentacije.

Iskustvo u reprezentaciji

- Sven Hartl prvi put se našao na popisu reprezentativaca, dok su ostali dečki tu čar već iskusili, a Filip Bubnjić čak je i nastupio na MEVZ-i. Juniorima će to ujedno biti pripreme za kvalifikacije za Europsko prvenstvo, dok kadeti imaju kontrolno okupljanje, kazao je trener OK Daruvara Mario Salopek.

Filip Bubnjić/Foto: OK Daruvar
Filip Bubnjić/Foto: OK Daruvar

Iako godinama još uvijek pripadaju mlađim dobnim uzrastima, ova četvorica Daruvarčana već uvelike nastupaju u seniorskoj konkurenciji.

Leo Dakić Marelja/Foto: OK Daruvar
Leo Dakić Marelja/Foto: OK Daruvar

Pozivi koji su stigli na klupsku adresu, smatra Salopek, nagrada su za njihov veliki trud kojeg ulažu na treninzima.

Poziv zaslužili i drugi

- Također, konstantno nastupamo na državnim završnicama, tako da su naši igrači poznati izbornicima, koji ih prate i gledaju. Pozivi me nisu iznenadili, jer se zbilja radi o talentiranim igračima, iako smatram da je u reprezentaciji mogao nastupiti još pokoji član našeg kluba, poručio je Salopek.

Sven Hartl/Foto: OK Daruvar
Sven Hartl/Foto: OK Daruvar

Čestitamo mladim Daruvarčanima, ali i njihovim trenerima na iznimnom uspjehu.