Fotografija: Organizatori su više nego zadovoljni jučerašnjim turnirom/ Foto: Daruvarski Portfolio
Galerija
Organizatori su više nego zadovoljni jučerašnjim turnirom/ Foto: Daruvarski Portfolio

Ekipa "Kalu" pobjednik je daruvarskih Odbojkaških igara 2021.

Posebno nas veseli što smo pored natjecatelja, okupili veliki broj mladih. Turnih je počeo tijekom jutra, a trajao je sve do 20 sati, nakon čega je uslijedilo druženje i zabava uz glazbu, kazao je Medak




Ekipa "Kalu" u sastavu Karlo Karačić i Luka Bartol pobjednici su Odbojkaških igara 2021., amaterskog turnira u odbojci na pijesku. Turnir je u organizaciji Udruge mladih NADA i Odbojkaškog kluba Daruvar održan jučer na terenima pokraj Daruvarskoj jezera, a ukupno je nastupilo 24 para.

<p>Pobjednička ekipa Kalu/ Foto: Udruga mladih NADA</p>

Pobjednička ekipa Kalu/ Foto: Udruga mladih NADA

- Više smo nego zadovoljni turnirom, ali i cijelim jučerašnjim danom. Posebno nas veseli što smo pored samih natjecatelja, okupili i veliki broj mladih, koji su se odlično zabavili. Turnih je počeo tijekom jutra, a trajao je sve do 20 sati, a nakon toga uslijedilo je druženje i zabava uz glazbu, kazao nam je Filip Medak, predsjednik Udruge mladih NADA.

<p>Brojni posjetitelji uživali su jučer u odbojci na pijesku/ Foto: Daruvarski Portfolio</p>

Brojni posjetitelji uživali su jučer u odbojci na pijesku/ Foto: Daruvarski Portfolio

Pored spomenutih pobjednika, recimo i to da je drugo mjesto zauzela ekipa "Bela Team" koju su činili Mario Salopek i Bruno Samardžija, dok su trećeplasirani bili Tibor Verasto i Josipa Grčević, odnosno ekipa "Leptirići". 

Prema riječima organizatora, zahvaljujući brojnim sponzorima, ića i pića nikako nije nedostajalo.

Gradonačelnik počastio okupljenje

- Gotovo sve tvrtke, bilo gradske ili privatne, rado su se odazvale i novčanim sredstvima ili raznim poklon paketima, uvelike nam pomogle u organizaciji te im se svima ovim putem još jednom zahvaljujemo. Naravno, posebno se zahvaljujemo OK Daruvar koji nam je pomogao oko tehničkih stvari. Također, oduševljenje okupljenim brojem posjetitelja nije krio niti gradonačelnik Lneniček, koji je svima koji su se jučer našli na našem jezeru, omogućio besplatan ulazak u Termalni vodeni park Aquae Balissae, istaknuo je Medak, dodavši da je spomenuto osvježenje iskoristilo barem 70-tak ljudi.

Vrijedne nagrade

Također, ranije spomenuti sponzori osigurali su i besplatnu hranu za sve sudionike turnira, a pobjednici su pored pehara i medalja dobili poklon pakete Daruvarske pivovare, kao i ulaznice za Termalni vodeni park Aqua Balissae, Daruvarske toplice, ali i kino projekcije.

<p>Damir Lneniček sa suprugom/ Foto: Udruga mladih NADA</p>

Damir Lneniček sa suprugom/ Foto: Udruga mladih NADA

Spomenimo i to da je Udruga mladih NADA jedan od suradnika na Ljetnom kinu pod zvijezdama, u sklopu kojeg se održalo već šest projekcija, a u srijedu u 20 sati na redu je i posljednje prikazivanje te će se na repertoaru naći komedija Moj tata kobasica. 

<p>Turnir je trajao gotovo deset sati/ Foto: Udruga mladih NADA</p>

Turnir je trajao gotovo deset sati/ Foto: Udruga mladih NADA