Fotografija: Turnir u odbojci na pijesku na odbojkaškom terenu/Foto: Daria Marković
Galerija
Turnir u odbojci na pijesku na odbojkaškom terenu/Foto: Daria Marković

Turnir u odbojci na pijesku u organizaciji "Naprijed Daruvar" i OK, osim sporta nudi zajamčenu zabavu

Tijekom turnira bit će pripremljena hrana za igrače, a za sve će biti otvoren bar Cocktail Empire by Denis Vlahovac, gdje će se prodavati raznovrsni kokteli i smoothiji. Osigurane su i nagrade




Udruga mladih „Naprijed Daruvar“ i Odbojkaški klub Daruvar organiziraju u subotu, 14. kolovoza, amaterski turnir u odbojci na pijesku na odbojkaškom terenu pokraj Daruvarskog jezera s početkom u 10 sati.

Naime, na području Grada Daruvara od 22. prosinca 2020. godine aktivno djeluje Udruga mladih u EU „Naprijed Daruvar“ s ciljem okupljanja zainteresiranih mladih ljudi, a djeluje kao neprofitna organizacija čiji se rad temelji na informiranju, promicanju te unaprjeđenju vrijednosti EU, ljudskih i građanskih prava, posebice mladih. Udruga je mjesto na kojem se mogu okupiti sve mlade osobe te iznositi svoje ideje i zamisli kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih na području Grada Daruvara.

<p>Odbojkaške igre 2021./Foto: Udruga mladih "NADA"</p>

Odbojkaške igre 2021./Foto: Udruga mladih "NADA"

- Od našeg stvaranja uspješno smo aktivno sudjelovali kao suradnici na aktivnostima poput „Otvorimo vrata zdravlju“ - akcija mjerenja tlaka i šećera, „Jane's Walk“ - amaterska šetnja na temu „Pogled mladih kroz okvir prošlosti“ i „Ljetno kino pod zvijezdama“ - ljetna projekcija filmova na otvorenom. Nakon iskustva dobivenog kroz navedene aktivnosti, odlučili smo organizirati lokalnu manifestaciju - kaže Filip Medak, predsjednik Udruge mladih „NADA“.

Hrana i piće

Inače, tijekom turnira će biti pripremljena hrana za prijavljene igrače, a za sve će biti otvoren bar Cocktail Empire by Denis Vlahovac, gdje će se prodavati raznovrsni kokteli i smoothiji.

- Na kraju turnira dijelit će se medalje i nagrade pobjednicima te će se nastaviti druženje uz glazbu na otvorenom do 23 sata kada turnir službeno završava - ističe Medak.