Fotografija: Turnir organizira Savjet mladih Općine Sirač/Foto: Daria Marković
Turnir organizira Savjet mladih Općine Sirač/Foto: Daria Marković

Savjet mladih Općine Sirač u subotu organizira turnir u odbojci na pijesku

Turnir počinje u 15.30, a ekipe je moguće prijaviti sve do 15 sati. Kao i prijašnjih godina, organizatori su za sve posjetitelje osigurali besplatne kobasice, a najbolje ekipe kući će ponijeti pehar i priznanja




Savjet mladih Općine Sirač ove subote na terenu na Vrbaku organizira tradicionalni turnir u odbojci na pijesku. Naime, zbog svima poznatih razloga, prošlogodišnje održavanje ovog turnira je izostalo, stoga su u Savjetu mladih posebno zadovoljni što se tradicija napokon može nastaviti.

- Prije dvije godine imali smo čak dva turnira i zbilja nam je dobro krenulo, međutim došla je korona i morali smo sve otkazati. Sretni smo što možemo ponovno organizirati ovaj turnir i pokušati se vratiti na stare staze, naravno uz pridržavanje svim epidemioloških mjera, kazao je predsjednik Savjeta mladih Općine Sirač David Alexander Župan.

Prijave do 15 h

Subotnji turnir počinje u 15.30, a ekipe je moguće prijaviti sve do 15 sati. Kao i prijašnjih godina, organizatori su u suradnji s tamošnjim UHDDR-om za sve posjetitelje osigurali besplatne kobasice, a najbolje ekipe kući će ponijeti pehar i priznanja.

Svi željni odbojke na pijesku i dobre zabave ove subote dođite u Sirač.