Fotografija: Ekipa OK DARUVAR/ Foto: Tihomir Djedović
Galerija
Ekipa OK DARUVAR/ Foto: Tihomir Djedović

Daruvarski odbojkaši pobijedili OK Sheeft iz Zagreba i postali prvaci Kupa regije Sjever

Za najboljeg igrača Kupa regije Sjever, a ujedno i finalne utakmice proglašen je Tibor Verasto, mladi korektor OK Daruvar




Danas se u Gradskoj sportskoj dvorani u Daruvaru odigrala finalna utakmica odbojkaškog Kupa regije Sjever. Pravo na finalnu utakmicu, osim domaće ekipe, izborila je i ekipa OK SHEEFT iz Zagreba, ujedno i prošlogodišnji pobjednici ovog natjecanja.

Iako mnogo iskusnija gostujuća momčad danas je morala priznati poraz od puno bolje i uigranije mlade daruvarske ekipe koja im nije prepustila niti set. 

Atraktivna igra

Malobrojna publika mogla je uživati u 90 minuta odlične, na trenutke i vrlo atraktivne igre, na kraju koje su odbojkaši OK Daruvar zasluženo slavili te tako stekli pravo na 1/16 finala odbojkaškog Kupa Hrvatske gdje ih čeka netko od ekipa iz samog vrha hrvatske Superlige.

Za ekipu OK Daruvar nastupili su: Marko Kepčija, Staša Bartoš, Tibor Verasto, Matija Prugovečki, Luka Bartol, Sven Hartl, Leo Dakić Marelja, Karlo Ružić, Jan Štefanac, Luka Klečka, Ivan Brletić, Paolo Brković i trener/igrač Mario Salopek Čvarak.

Za najboljeg igrača Kupa regije Sjever, a ujedno i finalne utakmice proglašen je Tibor Verasto, mladi korektor OK Daruvar.