Fotografija: Pacijentima i ostalim gostima, koji koriste usluge medicinske rehabilitacije, zabranjuje se izlazak izvan dvorišta Ustanove/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Pacijentima i ostalim gostima, koji koriste usluge medicinske rehabilitacije, zabranjuje se izlazak izvan dvorišta Ustanove/Foto: Daruvarske toplice

Do daljnjeg se oprostite od teretane, wellnessa i kupanja u bazenima

Apsolutno se zabranjuje posjet i ulazak vanjskih korisnika usluga u Lječilišni hotel Termal, osim pacijenata koji su pozvani na liječenje i smještaj, poručuju iz Daruvarskih toplica

Daruvarske toplice su temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravstva, donijeli niz mjera kako bi se pacijenti i ostali posjetitelji ove ustanove zaštitili od prijenosa bolesti COVID-19.

Tako se pacijentima i ostalim gostima u Daruvarskim toplicama, koji koriste usluge medicinske rehabilitacije, zabranjuje izlazak izvan dvorišta Ustanove.

Restoran Terasa radi normalno

To mogu učiniti samo ako je izlazak uvjetovan medicinskim ili drugim opravdanim razlozima, a odluku o tome donosi ravnatelj ili druga ovlaštena osoba. Isto tako se za vanjske korisnike privremeno zatvaraju svi sportsko-rekreativni, wellness i ugostiteljski sadržaji, osim Restorana Terasa koji normalno nastavlja s radom.

- Daruvarske toplice vode brigu o svim svojim pacijentima i gostima te ćemo napravit sve što je u našoj moći i nadležnosti da spriječimo ulazak koronavirusa u Daruvarske toplice. Ovim putem želimo i zahvaliti svim pacijentima na razumijevanju i podršci u provođenju ovih nužnih mjera, rekao nam je Miran Husak, v. d. rukovoditelja Odjela prodaje, marketinga i recepcije.

Apsolutno se zabranjuje posjet i ulazak vanjskih korisnika usluga u Lječilišni hotel Termal, osim pacijenata koji su pozvani na liječenje i smještaj.

Ova Odluka stupa na snagu i primjenjuje se od 21. studenog 2020. godine.