Fotografija: Foto: Hrvatska lutrija
Galerija
Foto: Hrvatska lutrija

Netko je u Daruvaru upravo osvojio 1,835.763,90 kn na Eurojackpotu!

Sretni dobitnik je uplatio 35,00 kn, odigrao dvije kombinacije igre Eurojackpot i precrtao DA za dodatnu igru Joker", stoji u obavijesti Hrvatske lutrijeDaruvarčanka ili Daruvarčanin upravo je na Eurojackpotu osvojila/osvojio Joker 6 dobitak u iznosu od 1,835.763,90 kn! 

Iz Hrvatske lutrije su poslali sljedeće priopćenje: 

"U večerašnjem izvlačenju igre JOKER izvučeni su brojevi: 0 6 5 0 4 3. Osvojen je dobitak Joker 6 koji je sretnom igraču donio 1,835,763.90 kuna

Drugi milijunaš

Dobitni listić odigran je na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Daruvaru, Stjepana Radića 7.

Sretni dobitnik je uplatio 35,00 kn, odigrao dvije kombinacije igre Eurojackpot i precrtao DA za dodatnu igru Joker", stoji u obavijesti Hrvatske lutrije. 

Poslovnica Hrvatske lutrije u Daruvaru u kojoj je uplaćen dobitni listič/Foto: MojPortal
Poslovnica Hrvatske lutrije u Daruvaru u kojoj je uplaćen dobitni listič/Foto: MojPortal

Posljednji put Daruvar je putem igara na sreću dobio milijunaša krajem veljače 2021. kada je na Lotu 7 Daruvarčanka osvojila 2,528.209,68 kuna o čemu smo pisali OVDJE.

- Uvijek igram iste brojeve', rekla je tada igračica koja je na prodajnom mjestu Lutrije u Daruvaru uplatila pretplatu na četiri kola Lota 7 i odigrala tri kombinacije.

Sigurnija budućnost

Kao i mnogi dobitnici željela je ostati anonimna, ali je tijekom isplate djelatnicima Hrvatske lutrije rekla kako je bližnjima rekla za dobitak. 

- Ne mislim da ću svojim ponašanjem otkriti kako sam upravo ja osvojila ovaj veliki iznos, no tu vijest sam podijelila sa svima koji su mi bliski.

Osim što ima svoje sretne brojeve, rekla je kako uvijek igra na istom prodajnom mjestu, rijetko gleda izvlačenje, a brojeve provjerava na internetu. Upravo tako bilo je i tada.

- Brojeve sam provjerila na internetskim stranicama i to ne jedanput. Nakon što sam shvatila da su u pitanju moji brojevi, nastupila je nevjerica, a potom sam brojeve provjeravala još nekoliko puta. Iako vidite da su to baš ti, vaši brojevi, i dalje ne vjerujete' - rekla je kroz osmijeh tada Daruvarčanka.