Fotografija: Poslovnica Hrvatske lutrije u Daruvaru u kojoj je uplaćen dobitni listič/Foto: MojPortal
Poslovnica Hrvatske lutrije u Daruvaru u kojoj je uplaćen dobitni listič/Foto: MojPortal

Daruvarčanka došla po loto dobitak: "Svojim ponašanjem neću otkriti da sam milijunašica"

"Nakon što sam shvatila da su u pitanju moji brojevi, nastupila je nevjerica, a potom sam brojeve provjeravala još nekoliko puta i opet nisam vjerovala"Osim po geotermalnim izvorima, vinima i vinskim manifestacijama, Daruvar je poznat i zbog činjenice da se prošlog mjeseca upisao na kartu sretnih gradova. Tome je pridonio dobitak 6+1 u iznosu od 2.528.209,68 kn po kojeg je jučer stigla sretna dobitnica, stoji u priopćenju Hrvatske Lutrije.

'Uvijek igram iste brojeve', rekla je igračica koja je na prodajnom mjestu Lutrije u Daruvaru uplatila pretplatu na četiri kola Lota 7 i odigrala tri kombinacije.

Sigurnija budućnost

Kao i mnogi dobitnici želi ostati anonimna, ali kaže kako svi bližnji znaju za dobitak: 'Ne mislim da ću svojim ponašanjem otkriti kako sam upravo ja osvojila ovaj veliki iznos, no tu vijest sam podijelila sa svima koji su mi bliski.'

Osim što ima svoje sretne brojeve, kaže kako uvijek igra na istom prodajnom mjestu, rijetko gleda izvlačenje, a brojeve provjerava na internetu. Upravo tako bilo je i ovog puta: 'Brojeve sam provjerila na internetskim stranicama i to ne jedanput. Nakon što sam shvatila da su u pitanju moji brojevi, nastupila je nevjerica, a potom sam brojeve provjeravala još nekoliko puta. Iako vidite da su to baš ti, vaši brojevi, i dalje ne vjerujete' - rekla je kroz osmijeh igračica.

Poruka za sve

- Kaže kako će joj ovaj dobitak osigurati sigurniju budućnost, no planove što sve s njim, će tek napraviti. Ponekad sam vjerovala u mogućnost osvajanja dobitka i ostvarilo se, stoga je poruka svima - čuda su moguća - rekla je Daruvarčanka.

Istog dana dobitak je podigao i igrač koji je također osvojio dobitak 6+1 vrijedan 526.190,23 kuna, a u subotnjem izvlačenju Lota 7 osvojena su čak tri dobitka 6+1 vrijedna po 177.686,57 kn.

Sretni listići odigrani su u Varaždinu, Kastvu i putem interneta.