Fotografija: Još u vrijeme Rimskog Carstva na mjestu današnjih Daruvarskih toplica nalazile su se terme koje su Rimljani nazivali Aquae Balissae/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Još u vrijeme Rimskog Carstva na mjestu današnjih Daruvarskih toplica nalazile su se terme koje su Rimljani nazivali Aquae Balissae/Foto: Daruvarske toplice

Daruvarske toplice osmislile uskršnju ponudu za nezaboravan obiteljski odmor

Ponuda je bazirana na 3 dana/2 polupansiona (buffet večera i doručak), a polupansion uključuje i korištenje bazena s termalnom vodom te besplatan boravak za djecu do 7 godina s dvoje odraslih u sobiZa sve koje uskršnje blagdane žele provesti u najljepšem malom gradu u Hrvatskoj, Daruvarske toplice pripremile su za razdoblje od 26. ožujka do 11. travnja posebnu ponudu za nezaboravan obiteljski odmor.

Sjajna ponuda

Ponuda je bazirana na 3 dana/2 polupansiona (buffet večera i doručak), a polupansion uključuje i korištenje bazena s termalnom vodom te besplatan boravak za djecu do 7 godina s dvoje odraslih u sobi. Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi lječilišnog hotela Termal je 530 kuna.

Uskršnja ponuda Daruvarskih toplica/Foto: Daruvarske toplice
Uskršnja ponuda Daruvarskih toplica/Foto: Daruvarske toplice

Inače, bazeni su dostupni svima i vanjskim korisnicima i gostima hotela uz strogo pridržavanje epidemioloških protokola koji su organizirani tako da u skladu s propisanim mjerama na bazenskim prostorima bude najviše 150 korisnika u istom trenutku.

Unutrašnji bazen u hotelu Termal/Foto: Daruvarske toplice
Unutrašnji bazen u hotelu Termal/Foto: Daruvarske toplice

- Trenutno je moguće rezervirati smještaj u lječilišnom hotelu Termal, jer restoran Terasa pa samim time niti depandansa Arcadia još nisu otvorene, ali se nadamo da će do početka akcije biti moguće smjestiti se i u depandansi, ukoliko mjere dozvole - rekao nam je rukovoditelj Odjela prodaje, marketinga i recepcije Daruvarskih toplica, Miran Husak.

Popuštanje mjera

Popuštanjem mjera omogućili su dolazak gostiju na terasu hotela Termal, ali isključivo vani i ako ima mjesta za sjesti, a gostima nude mogućnost da popiju kavu ili pojedu kolač.

Na terasi hotela Termal možete pojesti sendvič i popiti neki napitak uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera/Foto:Daruvarske toplice
Na terasi hotela Termal možete pojesti sendvič i popiti neki napitak uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera/Foto:Daruvarske toplice

- Terasa hotela Termal je, sukladno epidemiološkim preporukama, otvorena i za vanjske goste (goste koji ne koriste smještaj), uz obveznu trijažu pri ulasku. Iako je još relativno hladno nije tako atraktivno kako smo zamišljali, ali prolaznicima koji šeću parkom nudimo kavu ili snack to go (sendvič, tost) po principu "pick up" - kaže Miran Husak.

Ponuda toplih napitaka/Foto:Daruvarske toplice
Ponuda toplih napitaka/Foto:Daruvarske toplice

Ponuda hrane/Foto: Daruvarske toplice
Ponuda hrane/Foto: Daruvarske toplice

Inače, svi pacijenti koji dolaze boraviti u Daruvarske toplice moraju imati negativan PCR test na COVID-19 jer bez njega ne smiju ući u Toplice.

Trijaža pacijenata

- Za sad sve funkcionira normalno, radimo trijažu pacijenata i odupiremo se koroni. S obzirom na PCR test kojeg pacijenti ne mogu dobiti preko uputnice, a moraju sami platiti, manji je broj pacijenata jer oni odlučuju sačekati bolja vremena kada budu mogli ući bez testa - kaže Miran Husak i dodaje da su, što se tiče turističke strane, na nivou prošle godine, a u nekim segmentima čak i bolji od prošle godine, dok je po pitanju lječilišnog/zdravstvenog turizma situacija nešto lošija.