Fotografija:
"Sveta obitelj"/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže domaća drama o obitelji koja svoje tajne vješto čuva

"Sveta obitelj" novi je film redateljice i koscenaristice Vlatke Vorkapić, koju svi dobro pamtimo po velikom kino hitu “Sonja i bik”Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o obiteljskoj komičnoj avanturi "Wonka" i domaćoj drami "Sveta obitelj".

"Wonka"

Od Paula Kinga, redatelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i s puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom i ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće.

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče “Charlie i tvornica čokolade”, najprepoznatljivije dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, “Wonka” priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

Ova komedija na rasporedu je od četvrtka do nedjelje u 17.30 sati.

"Sveta obitelj"

Novi film redateljice i koscenaristice Vlatke Vorkapić, koju svi dobro pamtimo po velikom kino hitu “Sonja i bik”.

Udaja za sina bogatog seoskog gazde naizgled je ispunjenje snova mlade siromašne nadničarke. Brak s momkom koji je opterećen, za selo u kojem živi, sramotnom tajnom, zbog koje je talac bolesno tradicionalne i pobožne majke i beskrupuloznog ali šarmantnog oca, za nadničarku će biti zamka laži, mračne požude, tradicionalizma i devijantne pobožnosti.

Kad shvati da je izabrana samo da im popuni sliku njihove “svete obitelji”, situacija izmiče kontroli a slika postaje ruglo.

Ovaj film pogledajte od četvrtka do nedjelje od 20 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!