Fotografija: Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza/ Foto: Kazalište Glad produkcija
Galerija
Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza/ Foto: Kazalište Glad produkcija

U Daruvar danas stiže kazališna hit predstava "4 poze, sretan svršetak"

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna



Još jedna sjajna predstava stiže na daske daruvarske kino dvorane. Ovog puta riječ je o predstavi kazališta Glad produkcija "4 poze, sretan svršetak".

Kako kažu organizatori, opis predstave vrlo je jednostavan - strastveno, surovo, iskreno i sexy!

- Hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stigla je na pozornice. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna, poručuju organizatori te nastavljaju.

Omnibus od pet priča

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?, pitanja su koja se otvaraju u ovoj predstavi.

Predstava je na rasporedu u ponedjeljak u
19 i 30/ Foto: Kazalište Glad produkcija
Predstava je na rasporedu u ponedjeljak u 19 i 30/ Foto: Kazalište Glad produkcija

Inače, radio se omnibusu sačinjenom od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha. Okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.

Ulaznice su u prodaji

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Ulaznice su u prodaji/ Foto: Kazalište Glad produkcija
Ulaznice su u prodaji/ Foto: Kazalište Glad produkcija

Za kraj recimo i to da je predstava zakazana za ponedjeljak, 4. prosinca, s početkom u 19.30 sati. Cijena ulaznica iznosi 7 eura te 5 eura za umirovljenike i invalide. Ulaznice su dostupne u online pretprodaji OVDJE te u upravi PUO Daruvar. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!