Fotografija: Hermann Plum/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Hermann Plum/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Bob Dylan iz Mainza večeras će održati koncert u Daruvaru: "Ulaz je besplatan"

Hermann Plum više od 50 godina svirao je u raznim njemačkim bendovima, a od 2020. godine nastupa kao ulični svirač sa svojim autorskim pjesmama na akustičnoj gitari i harmonici



Hermann Plum, poznatiji kao Bob Dylan iz Mainza, večeras će u daruvarskoj kino dvorani održati besplatan koncert. Osim vokalnih, ovaj njemački glazbenik s adresom u Badljevini predstavit će vještinu sviranja gitare te usne harmonike.

Inače. Hermann Plum je izumitelj i crtač stripova likova PlumMixa. Pored toga više od 50 godina svirao je u raznim njemačkim bendovima, a od 2020. godine nastupa kao ulični svirač sa svojim autorskim pjesmama na akustičnoj gitari i harmonici.

Daruvarčanima će se predstaviti na gitari i usnoj harmonici/ Foto: Privatni album
Daruvarčanima će se predstaviti na gitari i usnoj harmonici/ Foto: Privatni album

Do sada je producirao i skladao pet albuma u Njemačkoj, a sve pjesme piše sam. Od listopada 2022. živi s obitelji u Badljevini, o čemu smo pisali OVDJE. Pored toga, ovog svestranog Nijemca zanimaju i druge vrste umjetnosti, poput oslikavanja šalica, o čemu više pročitajte OVDJE

Plakat večerašnjeg koncerta/ Foto: POU Daruvar
Plakat večerašnjeg koncerta/ Foto: POU Daruvar

Večerašnji koncert, koji je usput rečeno na rasporedu u 18 sati, je besplatan, uz napomenu da se može ostaviti dobrovoljni prilog za organizatora.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!