Fotografija: Sutra pogledajte urnebesnu komediju u daruvarskom kinu/Foto: POU Daruvar; Pexels
Galerija
Sutra pogledajte urnebesnu komediju u daruvarskom kinu/Foto: POU Daruvar; Pexels

U Daruvar stiže sjajna komedija Tražim muža: "Poznata glumica utjelovit će 7 ženskih likova"

Duhoviti monolozi, dinamična glazbena podloga i puno plesa s elementima erotičnosti pokazuju što je sve moguće u neiscrpnoj temi muško-ženskih odnosa



Daruvarska publika moći će se danas, 22. studenoga u kinu dobro nasmijati jer stiže monodrama "Tražim muža", urnebesna predstava stvorena po dijelovima knjige "Ženski razgovori" pisca Duška Radovića.

Ova zanimljiva predstava na rasporedu je u 20 sati, a poznata novosadska glumica Jelica Brestovac još će jednom pokazati kako je vješta u transformaciji pa će kroz monodramu izmijeniti više likova kojima je mnogo toga slično, a opet tako različito, dok je misao vodilja i glavna tema analiza stereotipa muško-ženskih odnosa kroz ironiju i humor.

Na što su sve žene spremne

- Glumica u skoro sat i pol vremena ostvaruje izvrsnu interakciju s publikom. Duhoviti monolozi, dinamična glazbena podloga i puno plesa s elementima erotičnosti pokazuju što je sve moguće u neiscrpnoj temi muško-ženskih odnosa. Kroz sedam različitih ženskih likova i karaktera Jelica Brestovac pokazuje što su sve žene spremne učiniti ne samo kako bi zavele i osvojile željenog muškarca već i kako bi ga zadržale - kažu organizatori predstave.

Predstava Tražim muža dolazi u daruvarsko kino
Predstava Tražim muža dolazi u daruvarsko kino

Dodajmo na kraju nekoliko podataka o glumici Jelici Brestovac. Glumu je završila u Novom Sadu u klasi profesorice Mire Banjac. Diplomirala je predstavom „Dom Bernarde Albe“, koju je režirala Mira Banjac, igrajući Ponsiju. Jeličin prvi profesionalni angažman bio je u kazalištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici. Bila je to monodrama „Čavke na žici“, Nedeljka Terzića, a u režiji Gordane Lukić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!