Fotografija: Željko Samardžić/ Foto: Tomislav Kristo/CROPIX
Željko Samardžić/ Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Poznat i četvrti izvođač na Terezijani: "18. lipnja u Bjelovaru nastupa Željko Samardžić"

Program ovogodišnje Terezijane u završnom je preslagivanju i po svemu do sada dogovorenom, očekuje nas pet dana prepunih događanja namijenjenih svim uzrastima, kaže Ana Kelek



Nakon Petra Graše, Željka Bebeka i Majki, organizatori Terezijane otkrili su još jednog izvođača koji će na ovogodišnjoj manifestaciji zabavljati Bjelovarčane i brojne druge goste. Riječ je o Željku Samardžiću, koji će u središnjem gradskom parku svoj koncert održati u subotu, 18. lipnja.

Za svakog ponešto

- Program ovogodišnje Terezijane u završnom je preslagivanju i po svemu do sada dogovorenom, očekuje nas pet dana prepunih događanja namijenjenih svim uzrastima. No i pri izboru glazbenih izvođača bili smo vođeni da zadovoljimo sve glazbene ukuse, a po imenima glavnih izvođača, možemo reći da Terezijana ispunjava želje. Tako u četvrtak nastupa Željko Bebek, a u subotu, 18. lipnja 2022. večer završavamo velikim koncertom Željka Samardžića, poručila je direktorica TZ Bilogora-Bjelovar Ana Kelek.

Natječaj je u tijeku

Dodala je i to da je Terezijana najveća kulturna, turistička i zabavna manifestacija Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije stoga i ovom prigodom poziva proizvođače, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kućne radinosti i ugostitelje, da se prijave na Natječaj koji je raspisan do 2. svibnja 2022. kako bi si osigurali mjesto na Najzabavnijoj carskoj priči središnje Hrvatske!

Detalje natječaja možete pronaći OVDJE.