Fotografija: Željko Bebek pjevat će u četvrtak, prvog dana ovogodišnje Terezijane/Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Željko Bebek pjevat će u četvrtak, prvog dana ovogodišnje Terezijane/Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

Bjelovarčane i goste na ovogodišnjoj Terezijani zabavljat će Željko Bebek

Uskoro otkrivamo tko će pjevati u petak i subotu. Terezijana je iznimno važna i za promociju lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kućnih radinosti i svega najboljeg iz kraja, poručuju KelekBJELOVAR – „U četvrtak, 16. lipnja 2022. na Terezijani nastupa Željko Bebek, jedan od najvećih rock pjevača s ovih prostora“, informacija je ovo s kojom se direktorica TZ Bilogora – Bjelovar Ana Kelek pohvalila.

Naime, kako je obavijestila javnost, nastupom Željka Bebeka počinje serija vrhunskih koncerata na 26. Terezijani.

Tko će pjevati u petak i subotu?

Isto tako, napominje kako Terezijana nije samo najveća kulturna, turistička i zabavna manifestacija Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, već je ona iznimno važna i za promociju lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kućnih radinosti i svega najboljeg iz bjelovarsko-bilogorskog kraja.

Ana Kelek/Foto: Martina Čapo
Ana Kelek/Foto: Martina Čapo

-Na kraju svakog dana, bogato ispunjenog programima i sadržajima, vrhunac je koncert glazbene zvijezde. Ranije smo najavili nedjeljni koncert Petra Graše. Danas otkrivamo ime još jedne glazbene zvijezde! U četvrtak, 16. lipnja 2022. na Terezijani nastupa Željko Bebek, jedan od najvećih rock pjevača s ovih prostora. Uskoro otkrivamo još dvije glazbene zvijezde koje nastupaju u petak i subotu, poručila je Kelek.