Fotografija: Koncert u čast Ivi Robiću na prošloj Terezijani/Foto: Martina Čapo
Galerija
Koncert u čast Ivi Robiću na prošloj Terezijani/Foto: Martina Čapo

Pozivaju se mladi glazbenici: "Uveličajte Terezijanu svojom uličnom svirkom!"

"Pozivamo vas da se do 1. 4. prijavite za sudjelovanje na 26. Terezijani. Mailom nam pošaljite kratak opis, snimku i koju fotku da vidimo s čim želite osvojiti nekoliko tisuća ljudi", poručuju iz TZBJELOVAR - Iz Turističke zajednice Bjelovar - Bilogora stiže zanimljiv i kreativ prijedlog za sve mlade glazbene snage koje se još nisu imale prilike afirmirati u glazbeni svijet.

Naime, pozivaju sve mlade glazbenike i neafirmirane bendove da se jave za ilučni nastup na 26. Terezijani.

Rok prijeve do 01. travnja 

- Možda ste već afirmirani bend i ljudi znaju za vas?! Možda si DJ ili sviraš neki instrument i glavni si zabavljač u društvu?! Možda si tek počeo pjevati pod tušem, na rođendanskim feštama ili si već oformio bend pa imate probe u garaži?! Smatraš kako je došlo vrijeme da i drugi znaju za tebe ili tvoj bend?

Gelato sisters zagrijale su publiku na prošloj Terezijani/Foto: Martina Čapo
Gelato sisters zagrijale su publiku na prošloj Terezijani/Foto: Martina Čapo

Pozivamo vas da se do 1. travnja 2022. prijavite za sudjelovanje na 26. Terezijani. Na terezijana1756@gmail.com pošaljite kratak opis, snimku i koju fotku da vidimo s čim planirate osvojiti publiku od nekoliko tisuća ljudi, na nekom od mjesta namijenjenih uličnoj svirci ili zabavljačima. Neka u tvojoj glazbenoj biografiji bude nastup na ovogodišnjoj Terezijani, poručuju iz bjelovarske Turističke zajednice.