Fotografija: Petar Grašo stiže na 26. bjelovarsku Terezijanu/Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Galerija
Petar Grašo stiže na 26. bjelovarsku Terezijanu/Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Petar Grašo zabavljat će posjetitelje na ovogodišnjoj bjelovarskoj Terezijani

U nedjelju, 19. lipnja očekuje vas veliki koncert, na nikad većoj pozornici. Slobodno možemo reći, pravi spektakl i glazbena poslastica, kazala je Ana Kelek, direktorica TZ Bilogora-BjelovarBJELOVAR – Iz bjelovarske Turističke zajednice Bilogora – Bjelovar stigla je potvrda o prvom izvođaču ovogodišnje Terezijane – najveće gradske manifestacije. Građane i posjetitelje zabavljat će Petar Grašo.

Nikad veća pozornica

-U punom su jeku pripreme za ovogodišnju 26. Terezijanu te već imamo potvrdu nekih glazbenika koji će na njoj nastupiti. Nakon što je proteklog vikenda održao dva koncerta pred prepunom zagrebačkom Arenom, Petar Grašo dolazi i na bjelovarsku Terezijanu.

Koncert u čast Ivi Robiću okupio je velik broj posjetitelja/Foto: Martina Čapo
Koncert u čast Ivi Robiću okupio je velik broj posjetitelja/Foto: Martina Čapo

U nedjelju, 19. lipnja 2022. očekuje vas veliki koncert, na nikad većoj pozornici. Slobodno možemo reći, pravi spektakl i glazbena poslastica, kazala je Ana Kelek, direktorica Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar podsjetivši kako se radi o jednom od ponajboljih hrvatskih glazbenika

Glazbenik godine

-Dokaz da je to uistinu tako je i vijest koju je Grašo primio usred koncerta u Areni. A to je da proglašen dobitnikom Večernjakove ruže za glazbenika godine. Za tu je nagradu nekoliko puta bio nominiran, a posljednji put je nagrađen prije sedamnaest godina, kazala je Kelek.

Koncert Opće opasnosti/ Foto: Grad Bjelovar
Koncert Opće opasnosti/ Foto: Grad Bjelovar

Inače, Terezijana se godine održava od 16. do 19. lipnja i u četiri dana donosi programe ispunjene tradicijom, kulturom, vrhunskim glazbenicima i brojnim uličnim izvođačima. 

-Uskoro ćete dobiti više informacija o izvođačima i programima, ali i brojnim novitetima koje pripremamo, zaključila je Kelek.