Fotografija: "Igra ljubavi i mržnje"/ Foto: POU Daruvar
"Igra ljubavi i mržnje"/ Foto: POU Daruvar

Ova tri filma do nedjelje možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je animiranoj komičnoj avanturi "Medo sa sjevera 3: kraljevska avantura", romantičnoj komediji "Igra ljubavi i mržnje" te akcijsko avanturi "King’s Man: Početak"



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna tjedna nalaze se tri filma. Riječ je animiranoj komičnoj avanturi "Medo sa sjevera 3: kraljevska avantura", romantičnoj komediji "Igra ljubavi i mržnje" te akcijsko avanturi "King’s Man: Početak".

"Medo sa sjevera 3: kraljevska avantura"

Omiljeni medo Norm i njegovi prijatelji se vraćaju u novoj avanturi. Jin i Dexter, bivši partneri koji obnavljaju i sakupljaju kineske antikvitete, u sukobu su nakon što Jin sazna da je Dexter krao i prodavao drevne antikvitete iz muzeja. Norm obeća vratiti najcjenjeniju kinesku starinu, a u tome će mu pomoći njegovi prijatelji s kojima kreće u novu avanturu u Peking. Norm čini sve što treba, kako bi održao svoje obećanje, čak i ako to znači skakanje po planinama i suprotstavljanje nemilosrdnom arheologu.

Ovaj film možete pogledati u četvrtak, subotu i nedjelju od 17 sati.

"Igra ljubavi i mržnje"

Temeljeno na istoimenoj knjizi Sally Thorne.Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole – osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi – a pogotovo kada im se oboma ponudi važno promaknuće. Ako Lucy pobijedi, postat će Joshui šefica. Ako izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje?

Odgovor na ovo pitanje možete doznati u četvrtak, subotu i nedjelju od 19 sati.

"King’s Man: Početak"

Otkrijte početak prve nezavisne obavještajne agencije. Temeljen na stripu „The Secret Service” Marka Millara i Davea Gibbonsa, novi nastavak u franšizi KINGSMAN vodi nas na početak priče, prije radnji koje su se dogodile u nastavcima Kingsman: Tajna služba i Kingsman: Zlatni krug. Glumačka postava ni ovaj put nije razočarala: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, i Charles Dance, a redateljsku palicu ponovno je preuzeo Matthew Vaughn.

Film možete pogledati u četvrtak, subotu i nedjelju od 21 sat.