Fotografija: "Deset u pola"/ Foto: POU Daruvar
"Deset u pola"/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu biste svakako trebali pogledati film oskarovca Tanovića "Deset u pola"

Ova komedija inspirirana je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja, gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u Sarajevu?Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna ponovno se nalaze tri filma. Riječ je o animiranoj glazbeno avanturističkoj komediji "Pjevajte s nama 2", akcijskom SF hororu  "Resident evil početak: Raccoon city" te u sklopu revije domaćih i regionalnih filmova  komična drama "Deset u pola". 

Podsjetimo, i dalje je za osobe starije od 16 godina obavezna EU Covid potvrda za dolazak na kino projekcije. Isto vrijedi i za sve ostale usluge koje nudi Pučko otvoreno učilište Daruvar. Naravno, uz pridržavanje ostalih mjera, nošenje maski i dezinfekciju ruku.

"Pjevajte s nama 2"

Ove blagdanske sezone novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi Illumination-a stiže s velikim snovima i spektakularnim hitovima dok se uvijek optimistična koala, Buster Moon i njegova zvjezdana ekipa izvođača pripremaju za lansiranje svoje najljepše scenske ekstravagancije do sada, a sve u blistavoj svjetskoj prijestolnici zabave. Postoji samo jedna poteškoća, prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu – koju glumi globalna glazbena ikona Bono, u svom debiju u animiranom filmu – da im se pridruži.

Ovaj film pogledajte u četvrtak i nedjelju od 18 sati te u subotu od 17 sati.

"Resident evil početak: Raccoon city"

Vraćajući se korijenima planetarno popularne franšize Resident evil, obožavatelj i redatelj Johannes Roberts oživljava igre za novu generaciju obožavatelja. U filmu "Resident evil početak: Raccoon city", nekada cvjetajući dom farmaceutskog giganta korporacije Umbrella, Raccoon City danas je umirući grad na Srednjem zapadu. Egzodus tvrtke opustošio je grad, a veliko zlo se sprema ispod površine. Kad se to zlo oslobodi, skupina preživjelih mora zajedno raditi na otkrivanju istine iza Umbrella korporacije i preživjeti noć.

SF horor na rasporedu je u četvrtak u 20.15 sati, u petak od 20 sati te u subotu od 21 sat.

"Deset u pola"

Novi film oskarovca Danisa Tanovića komedija je inspirirana jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu? Svibanj je 2021. i Sarajevo se pokušava oporaviti od teške pandemijske godine. Jedno jutro, u Enesovu (Branko Đurić) pečenjarnicu ulazi Zagrepčanka u potrazi za najboljim ćevapima u Sarajevu. On je pošalje kolegi Izi (Izudin Bajrović) kako bi mu pružio užitak tradicionalne jutarnje kave nakon prve poslužene mušterije. Enesova bezazlena gesta izaziva neočekivani raspad poslovnih i privatnih života dvaju prijatelja, ali i čitavoga grada.

Ovu komediju možete pogledati u petak od 18 sati, u subotu u 19 sati te u nedjelju od 20.15 sati.