Fotografija: "Spider-Man: Put bez povratka"/ Foto: POU Daruvar
"Spider-Man: Put bez povratka"/ Foto: POU Daruvar

Evo koja tri filma ovog tjedna možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je komediji "Ništa od Božića ove godine", akcijskoj SF avanturi "Spider-Man: Put bez povratka" te domaćoj komediji "Po tamburi"Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna ponovno se nalaze tri filma. Riječ je komediji "Ništa od Božića ove godine", akcijskoj SF avanturi "Spider-Man: Put bez povratka" te domaćoj komediji "Po tamburi".

Podsjetimo, i dalje je za osobe starije od 16 godina obavezna EU Covid potvrda za dolazak na kino projekcije. Isto vrijedi i za sve ostale usluge koje nudi Pučko otvoreno učilište Daruvar. Naravno, uz pridržavanje ostalih mjera, nošenje maski i dezinfekciju ruku.

"Ništa od Božića ove godine"

Jedan blagdan, dvoje zaljubljenih i nula šansi da Božić provedu sretni! Priča prati 29-godišnju Emmu, čiji 54-godišnji otac (Mulroney) počinje izlaziti s njezinom vršnjakinjom i opakom suparnicom iz srednje škole, ubrzo nakon što mu je supruga preminula. Emma kreće u misiju rastavljanja sretnog para, nakon što njezin tata inzistira na tome da zajedno provedu božićne praznike.

Ovaj film pogledajte u četvrtak i nedjelju od 18 sati te u subotu od 17 sati. 

"Spider-Man: Put bez povratka"

Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći, prisiljavajući ga da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

Novi nastavak Spider-Mana možete pogledati u petak i nedjelju od 20 sati te u subotu od 21 sat. 

"Po tamburi"

Treći film redatelja Stanislava Tomića svojevrsna je hrvatska inačica akcijskog kult-klasika The Warriors Waltera Hilla. Legendarni TV voditelj Branko Uvodić poziva sve tamburaške sastave na natjecanje na glazbenom festivalu. Privučen bogatom nagradom, tamburaški sastav Aveti ravnice putuje na događaj na kojem je pogrešno optužen za krađu glavne nagrade.

Tijekom noći, Avete progoni policija. Na putu do rodnog sela moraju se boriti i s tamburaškim skupinama. Kad konačno stignu kući, suočavaju se s posljednjim i najvećim izazovom.

Ova domaća komedija na rasporedu je u četvrtak u 20 sati, te u petak i subotu od 18, odnosno 19 sati.