Fotografija: 
Pod svaku cijenu htjela se domoći mobitela/Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustracija)

 
Pod svaku cijenu htjela se domoći mobitela/Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustracija)  

Bjelovarčanka mužu otimala mobitel zbog sumnje da je vara: "Završila na hitnoj s ozljedom glave"

Sud je ustvrdio da je Sanja posjekotine između palca i kažiprsta zadobila posjekavši se na mobitel te je pri padu ozljedila glavu, desnu natkoljenicu i potkoljenicu. Muž je je pravomoćno oslobođenSanja je završila na hitnoj nakon što je pokušala suprugu Zoranu oteti njegov mobitel jer je sumnjala da se dopisuje s ljubavnicom i da je vara.

U tom natezanju sa suprugom koji joj nije htio dati mobitel Sanja je “zadobila posjekotinu kože između palca i kažiprsta desne ruke posjekavši se na mobitel te je zbog pokušaja da dođe do mobitela i pala na tlo i zadobila ozljede glave, desne natkoljenice i desne potkoljenice“, piše Danica.hr.

Muž oslobođen

Tako je ustanovio sud koji je pravomoćno oslobodio Zorana za kazneno djelo nanošenja tjelesnih ozljeda supruzi. Sve se dogodilo u stanu na području Bjelovara, a odbijena je i žalba bjelovarskih tužitelja koji smatraju kako je upravo Zoran fizički ozlijedio suprugu.

Vještak sudske medicine prof. dr. Josip Škavić u svojem je nalazu rekao kako nije isključena niti verzija događaja kako ju je navela oštećena Sanja, ali niti verzija koju je ispričao Zoran.

“U konkretnom slučaju kod oštećene Sanje su utvrđene ozljede koje su takvih karakteristika da se ne mogu ubrojiti u tipične napadačke, niti u tipično obrambene ozljede. Takve ozljede viđaju se u mnogim životnim situacijama kao banalne i beznačajne“, ističe vještak.

Nije poznato jesu li i dalje u braku

Sud je zbog toga zaključio kako iz takvih dokaza nije moguće izvesti nedvojben zaključak o namjeri Zorana da tjelesno ozlijedi Sanju. Zato nije u pravu državni odvjetnik ni kada navodi da je sud pogrešno utvrdio činjenično stanje.

“Prema iskazu same oštećene Sanje, proizlazi da je zbog sumnje na nevjeru svog supruga inkriminirane zgode htjela na svaki način doći u posjed njegova mobitela i pogledati sadržaj dolaznih poruka u tom mobitelu, a kako joj on nije dozvolio, između njih je došlo do otimanja za taj mobitel.

U tom otimanju Sanja je zadobila opisane ozljede. No, nije dokazano kako je Zoran postupao s izravnom namjerom (htijući je tjelesno povrijediti), već je htio suprugu onemogućiti da uzme njegov mobitel i pregleda njegov sadržaj”, ističe se u pravomoćnoj presudi.

Zoran je, dakle, pravomoćno ovih dana oslobođen krivnje za nanošenje tjelesnih ozljeda supruzi Sanji. Nije poznato jesu li mladi bjelovarski supružnici nakon tog događaja i dalje u braku, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!