Fotografija: Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)
Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)

Daruvarčanin prijetio policajcu: "Prstom pokazivao da će mu prerezati vrat i upucati ga u glavu"

36-godišnjaka se tereti da je 4. siječnja 2023. u Daruvaru ubojstvom prijetio policajcu koji ga je priveo jer je pravio nered u automat klubuOpćinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je optužnicu protiv 36-godišnjeg muškarca zbog kaznenog djela prijetnje.

Kako su priopćili iz Općinskog državnog odvjetništva, okrivljenog 36-godišnjaka tereti se da je 4. siječnja 2023. prijetio policajcu koji ga je priveo zbog prekršaja.

Udarao po aparatima

- Zaprijetio je policijskom službeniku nakon čega je kažiprstom desne ruke na svom vratu simulirao rezanje vrata i kažiprstom prislonjenim na svoju glavu simulirao pucanj iz vatrenog oružja - priopćili su iz ODO-a.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o slučaju o kojem smo pisali OVDJE, kada je 36-godišnjak zaradio cijeli niz prijava zbog toga što je 5. siječnja oko 20.30 sati pravio nered u automat klubu na trgu kralja Tomislava u Daruvaru, a potom i u policijskoj postaji.

Naime, kako su tada izvijestili iz PU bjelovarsko-bilogorske, 36-godišnjak je u alkoholiziranom stanju u automat klubu narušavao javni red i mir tako što je udarao po aparatima, prolijevao pivo te vikao na 33-godišnju djelatnicu. 

Pokušao pobjeći iz postaje

Kada su policajci došli na mjesto događaja, omalovažavao ih je, a budući da se nikako nije htio smiriti i poslušati što mu govore, morali su ga vezati lisicama i privesti u postaju.

Tamo je pak zaprijetio jednom policijskom službeniku da će ga ubiti zbog čega je uhićen. Međutim, ni tada se nije smirio već je pokušao pobjeći iz policijske postaje.

- Nakon što su nad njim upotrijebljena sredstva prisile, smješten je u posebne prostorije policije - rečeno nam je tada u PU bjelovarsko-bilogorskoj. Neslužbeno doznajemo da je odbio alkotestiranje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!