Fotografija: Svratite ove subote u Hotel Picok u Đurđevac/Foto: Hotel Picok
Galerija
Svratite ove subote u Hotel Picok u Đurđevac/Foto: Hotel Picok

FAŠNIK U HOTELU PICOK Đurđevčani časte svoje goste još jednom maskiranom feštom

Budite što god želite! Nabacite masku i dođite. Za odličnu zabavu zadužena je grupa Mystic, a mi ćemo se pobrinuti da ne ostanete gladni, poručuju iz PicokaĐURĐEVAC – Fašničko ludilo gotovo je posvuda završilo početkom Korizme. No, u Hotelu Picok u Đurđevcu odlučili su svoje goste počastiti još jednim fašničkim događanjem. Produženi vikend uvijek je u modi, tvrde nam, a naročito ako on garantira dobru hranu, zabavu i smijeh.

Upravo sve to vas čeka ove subote, 25. veljače s početkom u 19 sati.ž

Nezaboravni fašnik

-Budite što god želite! Nabacite masku i dođite k nama. Čeka vas nezaboravni Fašnik u Hotelu Picok. Za odličnu zabavu zadužena je grupa Mystic, a mi ćemo se pobrinuti da ne ostanete gladni, poručuju iz Picoka i dodaju kako će vas bogati večernji meni koštati samo 25€.

Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac

U tu cijenu ulazi piće dobrodošlice i krafnice - domaći likeri i rakije lokalnih OPG-ova, rakija jabuka, liker jabuka cimet.

Hladno predjelo bit će žganci s vrhnjem i špekom, kobasice češnjofke s muštardom i krvavice. Slijedi juha - odnosno bistra juha od kopuna i krem juha od povrća i domaćih krutona. Glavno jelo bit će pirjano zelje s češnjakom, zaliveno paradajzovom juhom, začinjeno vrhnjem i kimom sa restanim krumpirom i meso s tiblice. Pečena marinirana svinjska rebra, krpice sa zeljem. Pečeni picek sa smokvama i domaćim mlincima. Kisela repa s kuhanim buncekom i pire krumpirom. Pečeni prasić s hrskavom koricom

Bakine delicije

Salata od mrkve i cikle, zelena salata,svježi krastavci s vrhnjem i češnjakom, crveni kupus, krumpir salata, šarena grah salata s domaćim bučinim uljem.

Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac

I za kraj Bakine delicije - poderane gaće, šurlice od slatkog tijesta, savijača s nadjevom od sira, jabuka i oraha te pogačice sa čvarcima.

Iz Hotel Picok preporučuju i koja vina piti, a da vas ne boli glava i da su sljubljena s jelima u ponudi. A to su, naravno, bijela i crna vina s Peskov.

Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!