Fotografija: Igralište u Gudovcu (ilustracija)/Foto: MojPortal, CROPIX
Igralište u Gudovcu (ilustracija)/Foto: MojPortal, CROPIX

Muškarac (53) s 2,26 promila u krvi na utakmici u Gudovcu bocom piva pogodio redara u glavu

Zbog zadobivene ozljede redar je prevezen vozilom hitne medicinske pomoći u OB Bjelovar na pružanje liječničke pomoći, a pijani 53-godišnjak priveden je u prostorije policije i zadržan na triježnjenju, kažu iz policijeDerbi 18. kola 1. ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije između Laste iz Gudovca i Zdenke 91 iz Velikih Zdenaca nažalost nije prošao bez izgreda.

Naime, PU bjelovarsko-bilogorska izvijestila je da 53-godišnji pijani navijač pivskom bocom u glavu pogodio redara.

Redar prevezen u bolnicu

- U nedjelju 27. ožujka oko 17.20 sati u Gudovcu na nogometnom igralištu odigravala se nogometna utakmica. 53-godišnjak je na utakmicu došao pod utjecajem alkohola te je u jednom trenutku bacio staklenu bocu pive u natjecateljski prostor, a koju je netom prije kupio. Tom prilikom boca je pogodila 58-godišnjeg redara u predjelu glave, a zbog zadobivene ozljede prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje liječničke pomoći, gdje je konstatirano da je zadobio lakše tjelesne ozljede, poručili su iz policije.

Završio u policiji

Dodaju i to da je 53-godišnjak priveden u prostorije policije, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2.26 g./kg. te je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja.

- Protiv 53-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenih prekršaja iz članka 4. stavka 1.  Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. zaključili su iz bjelovarske policije.

Recimo i to da je utakmica završila pobjedom domaćina 2:0.