Fotografija: 24-godišnji mladić je nakon tučnjave priveden u policijsku postaju u Daruvaru/Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)
24-godišnji mladić je nakon tučnjave priveden u policijsku postaju u Daruvaru/Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)

Jedan pijan ležao nasred nogostupa u Bjelovaru, drugi u Daruvaru razbijao pivo i sokove

Nakon što je izvrijeđao policjace, mladić iz Bjelovara odveden je prekršajnom sucu koji mu je odredio sedam dana zatvoraPolicajci u Bjelovaru i Daruvaru proteklog su vikenda imali posla s pijanim sugrađanima.

Prvo je jedan 21-godišnjak u petak oko 22.45 sati na Trgu Stjepana Radića u Bjelovaru vikao u kafiću, razbijao čaše i prolijevao piće po gostima. Nakon toga je izašao van, a policajci su ga naknadno pronašli kako leži na nogostupu.

- Prilikom postupanja policijskih službenika, on je vikao, galamio te ih vrijeđao pogrdnim riječima zbog čega je uhićen, a uz uporabu sredstava prisile priveden je u prostorije policije - kažu u policiji i dodaju kako je smješten u posebnu prostorije policije do otriježnjenja. Nakon toga je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je nakon saslušanja određeno sedam dana zatvora. 

Policija je isto tako izvijestila kako je jučer oko 19.30 sati u kafiću na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru, 29-godišnji stranac na privremenom boravku, ničim izazvan razbio nekoliko boca piva i soka o pod.

- 29-godišnjak je priveden u prostorije policije te smješten u posebne prostorije policije do otriježnjenja. Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru - poručili su u PU bjelovarsko-bilogorskoj.