Fotografija: Pijani muškarci oglušili su se na policijsko upozorenje da prestanu s tučnjavom/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (Iustracija)
Pijani muškarci oglušili su se na policijsko upozorenje da prestanu s tučnjavom/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (Iustracija)

Dvojica pijanih muškaraca potukla se na kramu u Novoj Rači pa završili na triježnjenju

Nakon intervencije, muškarci su privedeni u službene prostorije policije gdje su alkotestirani te je utvrđeno da je 32-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 1.91 g/kg, dok je 28-godišnjaku utvrđeno 1,79 g/kg
Zabavni dio programa proslave blagdana Velike Gospe u biskupijskom Marijanskom svetištu u Novoj Rači, nažalost nije mogao proći bez incidenta. Kako javljaju iz policije, u subotu nešto poslije dva sata u Ulici dr. Mateja Piškorića na prostoru sajmišta, nakon završenog javnog okupljanja, bjelovarski interventni policajci zatekli su 32-godišnjaka i 28-godišnjaka kako narušavaju javni red i mir na način da se međusobno tuku.

-Policijski službenici su im izdali zapovijed da prestanu s narušavanjem javnog reda i mira, na što su se oni oglušili zbog čega su nad njima uporabljena sredstva prisile, poručili su iz bjelovarske policije.

Kumovao alkohol

Nakon intervencije, muškarci su privedeni u službene prostorije policije gdje su alkotestirani te je utvrđeno da je 32-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 1.91 g/kg, dok je 28-godišnjaku utvrđeno 1,79 g/kg.

- Oni su smješteni u posebne prostorije policije do otriježnjena te protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenja prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.