Fotografija: Ako slučajno vidite Dražena Brinjaka, javite se na 192 / Foto: HGSS 
Galerija
Ako slučajno vidite Dražena Brinjaka, javite se na 192 / Foto: HGSS 

Bjelovarski HGSS 13 dana traga za nestalim Draženom Brinjakom iz Kapelice

51-godišnji muškarac otišao je iz svoje kuće u Kapelici još 7. veljače oko 17.30 sati i od tada mu se gubi svaki tragPripadnici HGSS-a Stanice Bjelovar već 13 dana tragaju za 51-godišnjim Draženom Brinjakom koji je nestao još 7. veljače oko 17.30 sati iz svoje kuće u Kapelici kod Garešnice.

Muškarac je visok 195 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima svijetloplave oči i prosijedu kosu, a u trenutku nestanka na sebi je imao plavu jaknu, plavu vunenu vestu i traperice. 

Pripadnici HGSS-a traže nestalog i po danu i po noći/Foto: HGSS
Pripadnici HGSS-a traže nestalog i po danu i po noći/Foto: HGSS

Prema rječima pročelnika bjelovarske stanice HGSS-a, Tomislava Piraka, za nestalim muškarcem traga oko 25 pripadnika HGSS-a s područja naše županije, a ove subote pridružit će im se kolege iz Orahovice, Požege i Koprivnice.

- Pretražili smo sve u krugu od četiri kilometra od njegove kuće, a u potragu su se uključili i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Garešnica, lokalni DVD-ovi, policija i civili. Za ovu subotu planiramo veliku akciju kojom ćemo proširiti područje pretrage pa nam stoga kolege dolaze u pomoć - rekao nam je pročelnik Tomislav Pirak.  

Pripadnici HGSS-a tražili su nestalog muškarca po okolnim mjestima, poljoprivrednim površinama, šumama, a dignut je i dron.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Muškarac je visok 195 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima svijetloplave oči i prosijedu kosu/Foto: HGSS
Muškarac je visok 195 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima svijetloplave oči i prosijedu kosu/Foto: HGSS