Fotografija: Antun Srpak nestao je prije sedam jeseci/Foto: MUP
Antun Srpak nestao je prije sedam jeseci/Foto: MUP

Jeste li vidjeli Antuna Srpaka? Nestao je iz doma u Bjelovaru prije sedam mjeseci i još se nije vratio

Policija je posebno zabrinuta za njega zbog pogoršanja vremenskih prilika pa im je važno da ga što prije pronađu i vrate u dom gdje ima adekvatnu skrbBjelovarska policija ponovo poziva građane da im pomognu u potrazi za Antunom Srpakom (57) koji je nestao još 3. lipnja prošle godine iz doma u Bjelovaru.

"Budući da policijski službenici do sada provedenim mjerama i radnjama nisu uspjeli pronaći nestalog Antuna koji se kao štićenik doma u Bjelovaru, u Ulici don Frane Bulića udaljio u nepoznato još 3. lipnja oko 10 sati, unatoč intenzivnoj potrazi, ponovno molimo sve koji imaju bilo kakve informacije o Antunu da nam s punim povjerenjem dojave", poručuju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Antun je visok oko 165 centimetara, slabije tjelesne građe, prosjede rijetke kose i kestenjastih očiju. Rođen je 3. lipnja 1963. godine u Tremi na području Općine Sveti Ivan Žabno.

Iz policije napominju kako je Antun i prije znao odlaziti iz doma u Bjelovaru ali bi se uvijek vraćao. Sada su posebno zabrinuti za njega zbog pogoršanja vremenskih prilika pa im je važno da ga što prije pronađu i vrate u dom gdje ima adekvatnu skrb i njegu.

Ukoliko ste vidjeli Antuna ili posjedujete informacije o njemu molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete dežurstva Policijske postaje Bjelovar na broj 043/270-132 ili 192, a svoja saznanja možete dostavite i elektronskom poštom na adresu elektronske pošte Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske: bjelovarsko-bilogorska@policija.hr