Fotografija: U daruvarskim i garešničkim kafićima policija uhvatila goste bez maski, dobili su upozorenja/Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)
U daruvarskim i garešničkim kafićima policija uhvatila goste bez maski, dobili su upozorenja/Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

Policija u kafićima u Daruvaru i Garešnici uhvatila građane bez maski, izdana im upozorenja

Policijski su službenici dvije osobe zatekli bez osobnih iskaznica. Nakon utvrđivanja njihovih identiteta i njima su izdana upozorenja zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskazniciPolicijski službenici proteklog su vikenda u dva daruvarska ugostiteljska objekta te jednom garešničkom, zatekli više osoba kako ne nose maske.

- U subotu, 30. listopada, više osoba u ugostiteljskim objektima u Daruvaru i Garešnici zatečeno je u kršenju odredbi Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolest. Točnije, nisu nosili zaštitne maski prilikom kretanja unutar ugostiteljskih objekata, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.  

Bez osobnih iskaznica

Dodali su i to da su svim osobama zatečenim u prekršaju izdana upozorenja.

- Tom prilikom policijski su službenici dvije osobe zatekli bez osobnih iskaznica. Nakon utvrđivanja njihovih identiteta i njima su izdana upozorenja zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, zaključili su  iz bjelovarske policije.