Fotografija: Na području Đulovca pas ugrizao 14-godišnje dijete nakon čega su se susjedi posvađali/Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)
Na području Đulovca pas ugrizao 14-godišnje dijete nakon čega su se susjedi posvađali/Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)

Pas ušao u neograđeno dvorište i ugrizao 14-godišnje dijete nakon čega su se susjedi posvađali

Zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira protiv svih sudionika slijedi optužni prijedlog dok je 44-godišnjoj vlasnici psa naplaćena novčana kaznaĐULOVAC - Dan uoči Svih svetih na području općine Đulovac došlo je do pravog incidenta. Naime, kako stoji u policijskom priopćenju PU bjelovarsko - bilogorske, u nedjelju, 31. listopada, oko 13.25 sati, u Gornjoj Vrijeskoj, pas koji je bio bez nadzora 44-godišnje mještanke izašao je iz dvorišta i ušao u neograđeno dvorište gdje je ugrizao 14-godišnje dijete koje je zadobilo lakše ozlijede.

Vrijeđali se međusobno

Oko 13.30 sati ispred i u dvorištu u Gornjoj Vrijeskoj poradi nesuglasica oko držanja psa došlo je do narušavanja javnog reda i mira vikom, na način da su 51-godišnjak i 71-godišnjakinja s jedne strane i 18-godišnjaka te 44-godišnjakinje s druge strane, jedni drugima vikali razne pogrdne riječi.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv svih sudionika slijedi optužni prijedlog dok je 44-godišnjoj vlasnici psa naplaćena novčana kazna.