Fotografija: Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Pijan vozio prebrzo, zahvatio bankinu pa udario u betonski most: "Tri su osobe teško ozlijeđene"

"Teške tjelesne ozljede zadobili su 60-godišnji vozač, 59-godišnji suvozač i 64-godišnji putnik, a koji su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar", kažu u policijiU prometnoj nesreći koja se zbog prebrze vožnje dogodila u Bulincu nedaleko Nove Rače teško su ozlijeđene tri osobe

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u subotu, 9. prosinca oko 12.05 sati, 60-godišnji vozač upravljao je svojim osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Bulinac.

- Uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika (kolnik mokar i klizav) i osobinama ceste (zavoj u lijevo) vozač je izgubio nadzor nad upravljačem i zahvatio bankinu te sletio u putni jarak.

Pod utjecajem alkohola

Potom je prednjim dijelom vozila udario u betonski putni most gdje se vozilo zaustavilo. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su vozač, 59-godišnji suvozač i 64-godišnji putnik, a koji su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar, poradi pružanja liječničke pomoći.

Vozaču je alkotestiranjem utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola, zbog čega su mu izuzeti uzorci krvi i urina poradi analize na alkohol, kažu u policiji.

Po zaprimanju bolničkih prijava i analize uzoraka krvi i urina protiv vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću slijedi adekvatna prijava. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!