Fotografija: Pijani muškarac završio je u policiji na otrežnjenju/ Foto: Tea Cimas/CROPIX (ilustracija)
Pijani muškarac završio je u policiji na otrežnjenju/ Foto: Tea Cimas/CROPIX (ilustracija)

Mortus pijan izlazio s parkirališta u Pakracu, udario u kamion pa pobjegao: "Ubrzo ga pronašli"

"Vozio je pod vidnim utjecajem alkohola i odbio alkotest. Smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog", kažu u policijiPAKRAC - Stariji muškarac sinoć je u Pakracu na parkiralištu oštetio kamion te potom pobjegao. Ispostavilo se da je bio mortus pijan...

Naime, kako javljaju iz PU požeško-slavonske, u petak 8. prosinca 2023. oko 18.50 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici na parkiralištu, 65-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uključivao se u vožnju unazad te zadnjim dijelom vozila udario u prednji dio parkiranog teretnog automobila u vlasništvu pravne osobe.

- Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

Odbio alkotest

Nadalje je utvrđeno da je upravljao vozilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dodaju i kako se tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici kneza Branimira i dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi, u ulicama Osječka i Županijska.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!