Fotografija: Policija je očevidom utvrdila da je uzrok nesreće u Siraču neprilagođena brzina/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Policija je očevidom utvrdila da je uzrok nesreće u Siraču neprilagođena brzina/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Mladi vozač teško stradao u prevrtanju svog Golfa u Siraču

Golfom je udario u betonski prilazni most, vozilo se zarotiralo u zraku u smjeru kazaljke na satu i palo na lijevi bok u jarak iza betonskog mosta, krovom naslonjeno na betonski stup niskonaponske električne mrežeJedan je mladić teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 23.15 sati u Siraču.

Prema policijskom priopćenju, 20-godišnjak je upravljao Golfom daruvarskih registracija, Branimirovom ulicom kroz Sirač iz smjera Doljana. Dolaskom do kućnog broja 73, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vidljivosti i atmosferskim prilikama, zbog čega je nakon izlaska iz desnog zavoja vozilom prešao na zemljanu bankinu i jarak uz desni rub kolnika.

Zadržan u bolnici

Golfom je udario u betonski prilazni most, vozilo se zarotiralo u zraku u smjeru kazaljke na satu i palo na lijevi bok u jarak iza betonskog mosta, krovom naslonjeno na betonski stup niskonaponske električne mreže.

U ovoj prometnoj nesreći 20-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, a liječnička mu je pomoć pružena u pakračkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv ovog 20-godišnjeg mladog vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.