Fotografija: Policija osigurava mjesto događaja/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Policija osigurava mjesto događaja/Foto: MojPortal.hr

MISTERIJ U GUDOVCU Istražuje se je li mladić koji je nađen mrtav pao ili ga je netko ubio

Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri, rekao nam je bivši poslodavac tragično preminulog mladićaPolicija još ne zna točan uzrok smrti 24-godišnjeg M. K. koji je danas ujutro pronađen mrtav kod mjesnog doma u Gudovcu.

Naime, kako neslužbeno doznajemo, na tijelu, odnosno glavi, pronađene su ozljede, ali policija zasad još ne zna jesu li te ozljede posljedica pada ili kaznenog djela. U svakom slučaju, čeka se da mrtvozornik pregleda tijelo i kaže svoje mišljenje.

Foto: MojPortal.hr
Foto: MojPortal.hr

Policija je trakom okružila mjesto pronaska mrtvog tijela mladića kojeg je danas oko 10 sati ujutro pronašao član MK White City Riders. On je danas ujutro došao u prostorije kluba koje se nalaze u sklopu mjesnog doma, a čim je vidio mladićevo nepomično tijelo pokraj doma, o svom je pronalasku obavijestio policiju. 

Foto: MojPortal.hr
Foto: MojPortal.hr

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića Stjepan V. iz Bjelovara još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

- Javili su mi da je preminuo. Sad, što se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Što da vam kažem? Baš mi je žao - kazao nam je bivši poslodavac preminulog mladića. 

Doznajte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!