Fotografija: Policija obavlja očevid u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Policija obavlja očevid u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Pijani suprug nožem ubo ženu u leđa pa otišao kod susjeda i rekao da je sama pala na nož?

Policajci su dojavu o smrti dobili su nešto prije 13 sati od djelatnika Hitne medicinske pomoći. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je duže vrijeme imao problema s alkoholomU Višnjevcu kraj Bjelovara pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe, izvijestili su iz bjelovarske policije.

Policija je dojavu o smrti žene dobila od Hitne medicinske pomoći nešto prije 13 sati.

- Sumnjamo na nasilnu smrt, a očevid koji je u tijeku, preuzela je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika, poručili su iz bjelovarske policije.

Sklon alkoholu

Kako neslužbeno saznajemo, alkoholizirani muškarac nožem je presudio svojoj 62-godišnjoj supruzi. Muškarac je, kako doznajemo, i inače sklon alkoholu.

Prema riječima susjeda, muškarac je suprugu ubo nožem u leđa, a onda otišao kod drugog susjeda i rekao da je žena pala na nož.

- Muškarac je duže vrijeme imao problem s alkoholom zbog čega su se supružnici često svađali, imaju dvije kćeri koje ne žive s njima - rekla nam je susjeda koja je željela ostati anonimna. 

Posuđivali novac

I drugi susjedi s kojima smo razgovarali kažu kako je muškarac osumnjičen za ubojstvo svoje žene imao ozbiljnih problema s alkoholom i da je stalno od mještana posuđivao novac.

- Poznajem ih iz viđenja. Ona je prije nekoliko mjeseci došla u moju kuću i molila me da im posudim novce jer nemaju što za jesti - rekla nam je druga susjeda.

Više informacija o ovom stravičnom događaju koji je potresao mještane Višnjevca, znat će se nakon što policija i Županijsko državno odvjetništvo naprave svoj dio posla.