Fotografija: Foto: Matija Djanješić/CROPIX
Foto: Matija Djanješić/CROPIX

STRAVA U SIRAČU Sjekirom udarao nevjenčanu ženu pred očima njezinog maloljetnog djeteta?

Prije toga ju je navodno gušio i vukao za kosu po dvorištu. Isto tako, neslužbeno doznajemo da je u krvi imao više od 3 promila alkoholaO stravičnom pokušaju ubojstva koji se dogodio u nedjelju oko 18.30 sati u Siraču, oglasila se i PU bjelovarsko-bilogorska.

Naime, kako su nas danas izvijestili, policijski službenici Policijske postaje Daruvar proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. Kaznenog zakona.

Teško ozlijeđena

- Sumnja se da je u nedjelju 13. studenog u večernjima satima u Siraču, u obiteljskoj kući, nakon verbalne prepirke fizički napao svoju 39-godišnju izvanbračnu suprugu te joj potom hladnim oružjem zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela. 39-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i dodaju kako je 31-godišnjak iste večeri uhićen i priveden u prostorije policije gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola. U ponedjeljak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Više od 3 promila?

Kako smo neslužbeno doznali nakon nemilog događaja, muškarac je svoju nevjenčanu suprugu izudarao sjekirom po glavi, ramenu i nozi. Prije toga ju je navodno gušio i vukao za kosu po dvorištu. Isto tako, neslužbeno doznajemo da je u krvi imao više od 3 promila alkohola. 

Policija je na tu adresu navodno dolazila više puta, ponajviše zbog nasilja u obitelji, a žrtve su bile i ona i on. Ovom užasu koji se dogodio u nedjelju navečer, kažu nam Sirčani, svjedočilo je maloljetno dijete napadnute žene.