Fotografija: Nasilni mladić odveden je na ispitivanje u tužiteljstvo, a nakon toga sucu istrage koji mu je odredio istražni zatvor/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Nasilni mladić odveden je na ispitivanje u tužiteljstvo, a nakon toga sucu istrage koji mu je odredio istražni zatvor/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Zatočio svoju nevjenčanu suprugu u kući pa je poslije vukao po cesti

Žena je ozlijeđena, a nasilni mladić, koji je imao zabranu pristupa zbog nasilja u obitelji, uhićen je i odveden u policijsku postaju na obradu. Trenutno je u pritvoru zbog pokušaja ubojstva i protupravnog oduzimanja slobodeŽupanijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru pokrenulo je istragu protiv 21-godišnjeg mladića s područja općine Sirač kod Daruvara koji je u noći s 14. na 15. prosinca zatočio svoju nevjenčanu suprugu i onda je pokušao ubiti.

Kako neslužbeno doznajemo, mladić to je učinio dok je imao zabranu pristupa svojoj nevjenčanoj supruzi zbog nasilja u obitelji.

Kritične večeri došao je do kuće u kojoj ona stanuje i zatočio je, a kada je ona uspjela pobjeći van kroz prozor, uhvatio je i vukao po cesti. Nesretna žena je ozlijeđena, a mladić je ubrzo uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Nakon obrade u policiji, odveden je na ispitivanje u bjelovarsko tužiteljstvo koje je od suca istrage zatražilo istražni zatvor zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela, ubojstvo u pokušaju i protupravno oduzimanje slobode.