Fotografija: Nove tri provale dogodile su se u posljednjih desetak dana/Foto: Boris Arbanas/CROPIX, Ivo Ravlic/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Nove tri provale dogodile su se u posljednjih desetak dana/Foto: Boris Arbanas/CROPIX, Ivo Ravlic/CROPIX (Ilustracija)

Lopovi u akciji: "Iz kuće u Bjelovaru ukradeni ručni satovi vrijedni više tisuća eura"

U desetak dana policija je na području Bjelovara evidentirala nove tri provale u obiteljske kuće. Neki vlasnici kuća još su odsutni pa ni očevid nije provedenPosljednjih dana policija ima pune ruke posla s provalama u obiteljske kuće u Bjelovaru i okolici.

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u periodu od 3. do 10. veljače, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, u Ulici Ivana Cankara provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje.

Vlasnica odsutna

-Budući da je vlasnica trenutačno odsutna, po njezinom povratku obavit će se očevid u unutrašnjosti kuće te će se utvrditi je li što iz kuće ukradeno, kažu u policiji.

Foto: Boris Arbanas/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Boris Arbanas/CROPIX (Ilustracija)

Provala se dogodila i u periodu od 1. do 12. veljače.

-Nepoznati je počinitelj u Velikom Korenovu kod Bjelovara, provalio u kuću vlasništvo 66-godišnjaka u kojoj trenutačno nitko ne stanuje. Iz kuće nije ništa ukradeno, potvrđuju iz policije i dodaju kako se posljednja provala dogodila u periodu od mjesec dana.

Provalio i u dvorišnu zgradu

-Od 11. siječnja do 11. veljače, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, u Ulici Vidikovac, provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 46-godišnjaka te je ukrao nekoliko ručnih satova.

Foto: Ivo Ravlic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ivo Ravlic/CROPIX (Ilustracija)

Također je provalio u dvorišnu zgradu, ali iz nje nije ništa ukrao. Vlasnik štetu koja mu je nastala provalom procjenjuje na nekoliko tisuća eura. U vezi provala slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!