Fotografija: Foto: Goran Šebelić/ CROPIX (ilustracija)
Foto: Goran Šebelić/ CROPIX (ilustracija)

Čovjek iz Zagreba ukrao cigarete iz benzinske postaje u Velikom Grđevcu. Odmah su ga uhvatili

Muškarac od 43 godine provalio je zajedno s još dvojicom muškaraca u benzinsku, no zahvaljujući brzoj reakciji policajaca, muškarac je uhićen, a cigarete vraćene na benzinskuPolicajci iz Grubišnog Polja proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom sa zagrebačkog područja zbog sumnje da je u petak 25. studenog, nekoliko sati iza ponoći, s dvojicom muškaraca provalio u benzinsku postaju u Velikom Grđevcu  i ukrao veću količinu cigareta.

Kako su izvijestili iz PU bjelovarsko-bilogorske, brzom i pravovremenom reakcijom policijskih službenika, 43-godišnji muškarac zatečen je nakon provale u blizini mjesta događaja, a potom i uhićen.

- Iako su neposredno prije uhićenja, počinitelji odbacili ukradene predmete i sredstva počinjenja, policijski službenici su sve to pronašli i izuzeli - kažu u policiji dodajući kako je nakon kriminalističkog istraživanja, 43-godišnjak u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.