Fotografija: Policija je pronašla mladiće/ Foto: Danijel Soldo/CROPIX (ilustracija)
Policija je pronašla mladiće/ Foto: Danijel Soldo/CROPIX (ilustracija)

Policija pronašla dvojicu mladića koji su opljačkali kafić u Gudovcu

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 21-godišnjak i 23-godišnjak počinitelji navedene provale, a nakon ispitivanja od njih su oduzeti ukradeni predmeti, kažu iz policijeBjelovarski policajci pronašli su dvojicu mladića koja su u noći s utorka na srijedu 8./9. studenog, u Gudovcu provalili u ugostiteljski objekt.

Kako kažu iz policije, tom prilikom ukrali su nekoliko stotina kuna te više boca alkoholnog i bezalkoholnog pića, čime je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna.

Oduzeli im ukradene predmeta

- Policijski službenici PP Bjelovar su u srijedu, 9. studenog, proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 23-godišnjakom te su utvrdili da su oni počinitelji navedene provale. Nakon ispitivanja od njih su oduzeti ukradeni predmeti, naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Također, dodaju i to da protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjenja kaznenog djela „Teška krađa“ iz članka 229. stavka 1. točke 1. Kaznenog zakona.